Membrii PSD de la Botoșani, întâlnire cu aplauze pentru Viorica Dăncilă

Membrii PSD de la Botoșani, întâlnire cu aplauze pentru Viorica Dăncilă

Respectând programul anunțat încă de ieri, Viorica Dăncilă a venit la Botoșani împreună cu Petre Daea, Sorina Pintea și Mihai Fifor.

În această dimineață, premierul demis prin Moțiune de cenzură, dar care este candidat al PSD la funcția de președinte al României, a fost așteptată de câțiva pensionari în fața hotelului Maria, loc în care, de altfel, a înnoptat.

Membrii PSD au făcut o plimbare pe Pietonalul Unirii și nici la Botoșani nu a scăpat de apelative sau de scandări jignitoare.

Dacă de printre blocuri botoșănenii au strigat Analfabeta, Analfabeta, imediat, membrii PSD din apropierea liderului Dăncilă au reacționat și au început să strige PSD, PSD….

În acest moment, Viorica Dăncilă este la o întâlnire electorală cu simpatizanții și primarii PSD, la Hotel Rapsodia, în sala de conferințe Mihai Eminescu, și urmează să se deplaseze la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, pentru o scurtă vizită, pentru ca apoi să se deplaseze la Dorohoi, Concești și Săveni pentru alte întâniri cu susținătorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă de mână defensivă cu focosul secționat, descoperită în gospodăria unui localnic din comuna Vorona

astăzi, 16:01
54

Muniția provine din timpul conflictelor armate și a fost descoperită pe timpul executării unor lucrări de excavație pentru turnarea temelie unei case.Elementul de muniție a fost ridicat și...

În urmă cu puțin timp: cutremur de 4,8 grade în zona seismică Vrancea

astăzi, 14:34
331

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat în urmă cu puțin timp că un nou cutremur cu magntudinea de 4,8 grade, a avut loc în zona seismi...

Femeie din Botoșani, trimisă în judecată pentru tentativă de omor prin incendiere

astăzi, 14:10
291

Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatei I.A., în vârstă de 66 de ani, din mun. Botoşani, cercetată pentru săvâr...