Membrii PSD de la Botoșani, întâlnire cu aplauze pentru Viorica Dăncilă

Membrii PSD de la Botoșani, întâlnire cu aplauze pentru Viorica Dăncilă

Respectând programul anunțat încă de ieri, Viorica Dăncilă a venit la Botoșani împreună cu Petre Daea, Sorina Pintea și Mihai Fifor.

În această dimineață, premierul demis prin Moțiune de cenzură, dar care este candidat al PSD la funcția de președinte al României, a fost așteptată de câțiva pensionari în fața hotelului Maria, loc în care, de altfel, a înnoptat.

Membrii PSD au făcut o plimbare pe Pietonalul Unirii și nici la Botoșani nu a scăpat de apelative sau de scandări jignitoare.

Dacă de printre blocuri botoșănenii au strigat Analfabeta, Analfabeta, imediat, membrii PSD din apropierea liderului Dăncilă au reacționat și au început să strige PSD, PSD….

În acest moment, Viorica Dăncilă este la o întâlnire electorală cu simpatizanții și primarii PSD, la Hotel Rapsodia, în sala de conferințe Mihai Eminescu, și urmează să se deplaseze la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, pentru o scurtă vizită, pentru ca apoi să se deplaseze la Dorohoi, Concești și Săveni pentru alte întâniri cu susținătorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi tineri din județ, arestați pentru furt. Unul dintre făptași se afla deja sub arest la domiciliu

astăzi, 11:51
11

Joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18, respectiv 33 de ani, din localitatea Răchiţi, bă...

Primăriile din Flămânzi, Sulița și Bălușeni primesc bani europeni pentru a încuraja consumul de pește

astăzi, 11:44
31

Peste un milion de euro intră în județul Botoșani pentru proiecte privind piscicultură și promovarea consumului de pește.Agenții economici au avut la dispoziție suma de 975.000 de e...

FOTO: Centrul de Transfuzii a fost vizitat de polițiști botoșăneni, însă nu pentru verificări

astăzi, 11:31
30

Polițiștii botoșăneni au luat atitudine privind nevoia de donatori a Centrului de Transfuzie din Botoșani. Astfel, nouă angajați aflați în subordinea Inspectoratului de Poliție Botoșan...