Huncă: „Botoşani, povestea artei şi culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

Comunicat:

Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultural, ecumenic, ecologic sau orice alt fel, în Botoșani niciunul nu este exploatat corespunzător.

A venit vremea să reamintim României şi lumii întregi că Botoşaniul este leagănul geniilor culturii româneşti. Fie că vorbim de literatură, muzică, pictură sau teatru putem pomeni cu uşurinţă o personalitate care s-a născut în Botoşani. 

„Am descoperit cu plăcută surprindere că o firmă din Botoșani, Casa Pâinii, are aplicat acest logo de promovare a valorilor culturale botoșănene, pe fiecare ambalaj comercializat, pe documente interne și în toate ofertele pe care le distribuie la nivel național. Eu cred că este o inițiativă lăudabilă și am decis să folosesc acest logo pe toate documentele emise de Cabinetul Parlamentar Mihaela Huncă. Vă propun să-l utilizăm cu toții și mai ales primăriile din județul Botoșani și Consiliul Județean Botoșani, ca o formă de a ne promova izvorul cultural și personalitățile Botoșaniului”, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

 

(Comunicat de presă emis de către deputatul Mihaela Huncă, lider al organizației Pro România din Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
510

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
71

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...