Doina Federovici NU mai este vicepreședinte al Senatului: "Ține de strategie"

Doina Federovici NU mai este vicepreședinte al Senatului: "Ține de strategie"

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, nu mai este, începând de luni, vicepreședinte al Senatului.

În cadrul debutului unei sesiuni ordinare, Biroul Permanent a fost reales, iar parlamentarul botoșănean nu mai face parte din acesta.

"Este firesc ca Biroul Permanent să fie înnoit. Trebuie să îi lăsăm și pe colegi să conducă, prin rotație, așa cum este normal. Nu ține de interesele mele, ci de cele ale organizației, ale bunei funcționări a Senatului. Ține de strategie, așa cum PNL are o strategie, și noi avem", a spus Doina Federovici.

Întrebată dacă revocarea sa din funcție are vreo legătură cu anularea vizitei premierului Viorica Dăncilă în Botoșani, Federovici a subliniat că relația sa cu primul-ministru este una bazată pe respect și că alte speculații sunt doar răutăți. 

"Nu are nicio legătură, nu poate fi vorba despre așa ceva. Eu și doamna Dăncilă avem o relație bazată pe respect și profesionalism, pe încredere. O relație strânsă, pentru că ne cunoaștem de mai bine de 20 de ani. Am văzut și eu speculațiile de pe la colțuri, dar astea nu sunt decât răutățile unora", a concluzionat Federovici.

Social-democrații i-au susținut pe Robert Cazanciuc, Titus Corlățean și Șerban Valeca ca vicepreședinți. 

Federovici dobândise funcția acum un an, după ce alți doi ani a fost chestor. 

Potrivit unor surse, Doina Federovici ar putea fi demisă și de la conducerea organizației județene a social-democraților, în locul acesteia urmând să vină ministrul Budăi. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Haos în Consiliul Local. Aleșilor le-au trebuit peste două ore de contre și atacuri să aprobe bugetul

Miercuri, 19 Februarie 2020
665

A fost haos total în ședința de Consiliu Local al municipiului Botoșani, miercuri, în privința procedurii de votare a bugetului local pentru anul 2020. După contre care s-au menținut...

Accident în municipiul Dorohoi: un bărbat a ajuns la spital

Miercuri, 19 Februarie 2020
1409

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Dorohoi, a ajuns la spital, miercuri, în jurul amiezii, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în loca...

Accident mortal pe un drum din județ. Un tânăr a decedat pe loc, după ce a fost acroșat de remorca unui autocamion

Luni, 17 Februarie 2020
5431

Un accident mortal s-a petrecut luni seară, în localitatea Dumbrăvița, din județul Botoșani, pe sensul de mers spre Darabani. Un tânăr a fost acroșat de remorca unui autocamion, dec...