Deputatul Cristi Achiței acuză PSD: 150 de milioane de lei au fost distribuiți arbitrar!

Deputatul Cristi Achiței acuză PSD: 150 de milioane de lei au fost distribuiți arbitrar!

Deputatul PNL Cristi Achiței a reacționat foarte virulent după ce Comisia de Prognoză și Statistică a alocat peste 150 de milioane de lei prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, iar din județul Botoșani au fost cuprinse în listă doar nouă comune, toate având primari PSD.

Comisie de Prognoză și Statistică a prins în lista de finanțare localitățile Curtești, Trușești, Dorohoi, Cordăreni, Mileanca, Vlăsinești, Văculești, Hudești și Mihăileni, toate având primari care fac parte din Partidul Social Democrat.

Într-o zi de septembrie, când, la Parlament, l-am întrebat pe un ministru când se vor aloca banii prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, răspunsul a fost: ”Curând!”. Am zis: ”Sigur o să-i dați doar la primarii PSD”. Răspunsul a fost: ”Nici vorbă! O să primească și primari PNL”. Astăzi am văzut alocarea banilor pe FDI de către vestita Comisie de Prognoză și Statistică (acum se ocupă și de investiții). Ce credeți? Nouă primării PSD din județul Botoșani au fost incluse în lista de proiecte finanțate prin FDI (Curtești, Trușești, Dorohoi, Cordăreni, Mileanca, Vlăsinești, Văculești, Hudești și Mihăileni) și nici măcar una PNL! Peste 150 de milioane de lei au fost distribuiți arbitrar, fără niciun alt criteriu decât cel politic, în bătaie de joc și dispreț față de celelalte comunități din județul Botoșani. Minciuna unui ministru pesedist (de-al nostru) este totală. Bătaia de joc a pesediștilor este fără margini! Minciuni pesediste și bani alocați politic, în bătaie de joc” a explicat deputatul Cristi Achiței.

Acesta a mai adăugat că în plenul Camerei Deputaților, “pesediștii au făcut din nou front comun pentru apărarea unui deputat infractor, nemaiasigurând cvorumul de ședință în încercarea de a mai împiedica un vot pentru moțiunea de cenzură”. “Rușine! Mai aveți două zile”, a conchis acesta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România numără: încă 4 decese din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 34

Sâmbătă, 28 Martie 2020
917

Au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. România a ajuns la un număr de 34 decese, a informat duminică seara Grupul de Comunicare Strate...

FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

Sâmbătă, 28 Martie 2020
719

Acțiune specială a forțelor de ordine din Botoșani. Simultan cu colegii din restul țării, toți polițiștii și jandarmii aflați în teren au staționat și au emis imnul național d...

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

Sâmbătă, 28 Martie 2020
479

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz...