COMUNICAT - PSD Botoșani: "Săveni se dezvoltă cu PSD la guvernare"

COMUNICAT - PSD Botoșani: "Săveni se dezvoltă cu PSD la guvernare"

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a prezentat astăzi un bilanț succint al vizitei de lucru din 11 mai pe care ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu a efectuat-o în orașul Săveni.

„În urma finanțărilor aprobate de Guvern prin programele de dezvoltare locală, orașul Săveni beneficiază de fonduri în valoare de 8,2 milioane de euro pentru modernizări de drumuri, construcția și dotarea unităților de învățământ, ridicarea unei săli de sport și realizarea unui complex sportiv multifuncțional. Săveni se dezvoltă cu PSD la guvernare! Ne respectăm angajamentele față de botoșăneni! Pentru noi, echipa de la PSD Botoșani, fiecare botoșănean contează, indiferent în ce zonă a județului trăiește. Botoșănenii merită mai multe investiții!”,a declarat Doina Federovici.

Daniel Suciu, Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a venit în Botoșani pentru a evalua stadiul de realizare a obiectivelor de investiții din județ.

La Săveni a fost inaugurată Sala Polivalentă, realizată prin Compania Națională de Investiții cu ocazia organizării unei competiții sportive cu peste 500 de participanți din toată zona Moldovei.

De asemenea, a fost predată documentația tehnică pentru Noul Complex Sportiv din Săveni, care va cuprinde un teren de fotbal cu tribune acoperite pentru 1500 de locuri, un teren de volei și un teren de baschet cu câte 100 de locuri!   

În ceea ce privește celelalte obiective de investiții din Săveni sunt în derulare lucrările pentru modernizarea străzilor orășenești și drumurilor sătești și urmează să înceapă reabilitarea, extinderea și dotarea cu echipamente didactice moderne a Liceului Teoretic ,,Mihai Ciucă”, precum și construcția unei noi clădiri pentru Școala Primară nr.2 din satul Bozieni.    

„Interesul meu este să dezvolt orașul Săveni pentru a le oferi condiții de viață decente fiecărei familii care trăiește aici. Vreau să fac tot ce ține de mine pentru a ne păstra tinerii în oraș. Trebuie să aibă cele mai bune condiții să învețe, să beneficieze de laboratoare moderne la școală și să poată practica mai multe sporturi, să se formeze, să obțină un loc de muncă, să își întemeieze o familie și să rămănă aici la Săveni. Numai prin realizarea de proiecte de investiții și implicare permanentă în administrarea orașului putem reduce decalajele față de alte zone și putem să creștem nivelul calității vieții în Săveni”, a subliniat Relu Târzioru, primarul orașului Săveni.

Comunicat de presa




 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...