Cătălin Silegeanu a aderat la Pro România și se pregătește de parlamentare

Cătălin Silegeanu a aderat la Pro România și se pregătește de parlamentare

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, fost candidat independent pentru Primăria municipiului Botoșani la localele din acest an, a schimbat foaia politică și a aderat la Pro România. Motivația, spune el, este compatibilitatea cu viziunea organizației, dar și garanția unui loc pe lista pentru alegerile parlamentare, care va fi înaintată de filiala județeană spre avizare centrală.

Înscrierea în partid a fost făcută în urmă cu două zile. Duminică dimineață, a avut loc o discuție între Silegeanu și coordonatorul organizației, deputatul Mihaela Huncă, în urma căreia s-a stabilit că noua achiziție va fi pe lista pentru parlamentare.

Întrebat de ce nu a ales un alt partid parlamentar de notorietate, Silegeanu a răspuns că există o simpatie față de Ponta și partidul său, iar că organizația din Botoșani denotă echilibru, spre deosebire de alte formațiuni politice.

„Cei de la PNL au bătăliile lor interne, în care cei vechi încă se vor și vor fi pe liste. Lista similară cu 2016, prin urmare nu au loc. La USR nu mă regăsesc deloc nici în principiilor lor, nici în modul de a face campanie. Conturi false, injurii, fără programe clare, fără proiecte și fără oameni cu viziune. În schimb, Pro România este un partid de centru, Pro susține competența, echilibrul și profesionalismul. Este un partid de oameni care iau decizii împreună. La Pro pot să pun în practică viziunea mea asupra proiectelor pe care doresc să le dezvolt în acest oraș, pot aduce plus valoare acestuia. Eu sunt un om ambițios, care muncește mult pentru a obține ceea ce își dorește. Ponta m-a atras de mult timp, fiind cel mai echilibrat lider de partid, prin deciziile pe care le-a luat atât pe perioada stării de urgență, cât și în perioada stării de alertă”, a declarat Silegeanu.

De cealaltă parte, și lidera filialei județene a precizat că venirea afaceristului este o îmbunătățire pentru formațiune.

„Este o nouă achiziție care înseamnă plus valoare pentru noi. Dumnealui, într-adevăr, este pe lista pe care noi o vom transmite spre București, spre avizarea centrală. Ordinea este una alfabetică, atât pot spune momentan”, a spus Mihaeala Huncă.

Cătălin Silegeanu a fost și membru al Partidului Social Democrat, din martie până în iunie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Circa o treime din testele prelucrate în ultimele 24 de ore s-au pozitivat. 37 de cazuri noi la Botoșani

Luni, 19 Octombrie 2020
1036

Alți 37 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP). Incidența de infectare se ridic...

Dorohoiancă trimisă cu elicopterul la Iași, după un atac vascular cerebral

Luni, 19 Octombrie 2020
1223

O femeie în vârstă de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, a fost preluată de un elicopter SMURD, luni după-amiază, aflându-se în stare critică.Pacienta a suferit un acc...

Spitalul de Recuperare va găzdui și pacienți infectați cu coronavirus

Luni, 19 Octombrie 2020
755

Spitalul de Recuperare „Sf. Gheorghe” din municipiul Botoșani va găzdui pacienți diagnosticați cu Covid-19, a anunțat luni medicul Monica Adăscăliței, manager al Direcției de...