Botoşăneanca numită pe o funcţie de secretar de stat, schimbată după doar câteva zile!

Botoşăneanca numită pe o funcţie de secretar de stat, schimbată după doar câteva zile!

Numită în urmă cu câteva zile de premierul Sorin Grindeanu pe funcţia de președinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Copilului şi Adopţiei, cu rang de secretar de stat, Lidia Manuela Onofrei a fost eliberată deja de pe funcţie, în locul acesteia fiind numită o altă persoană.

În Monitorul Oficial al României din data de 17 ianuarie a fost  publicată decizia de eliberare din funcţie a Lidiei Onofrei, semnată de prim-ministru. Pe funcţia acesteia a fost numită Gabriela Coman.

Se pare că această schimbare a survenit întrucât nu s-a făcut o consultare pe linie politică  a organizaţiei PSD de la Botoşani, privind numirea Lidiei Onofrei pe o astfel de funcţie.

Lidia Onofrei a lucrat până în anul 2014 în cadrul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, apoi a ocupat postul de consilier superior la Ministerul Sănătăţii, în Direcţia Generală de Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
271

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
462

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
140

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...