Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Partidul Pro România, Filiala Botoșani nu va susține pe niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru funcția de președinte al României.

Deputatul Mihaela Huncă a declarat că turul doi al alegerilor prezidențiale nu prezintă o prea mare importanță pentru Partidul Pro România. Ea a transmis un mesaj către electoratul Pro România dar nu a făcut nicio recomandare în privința votului de pe 24 noiembrie.

“Mesajul nostru este ca fiecare să voteze cum crede mai bine. Nu este un obiectiv pentru noi cei de la Pro România”, a declarat Mihaela Huncă.

Liderul Pro România spune că rezultatele de la nivel județean au fost foarte bune la aceste alegeri prezidențiale, în special în zona urbană.

“S-a demonstrat și după primul tur al alegerilor prezidențiale că cel mai nou partid, Pro România, este a patra forță politică la nivel național și a treia forță politică la nivel județean. Candidatul independent Mircea Diaconu s-a clasat pe locul trei în județul Botoșani, cu un procent de 12,5%. În urban a obținut un procent de 15% iar în rural de 10%. În cele două municipii rezultatele au fost foarte bune. De altfel, sunt proporționale cu rezultatele pe care noi le-am obținut la europarlamentare. Mulțumesc în primul rând tuturor celor care au fost la vot. Mulțumesc  în mod special celor care au votat Mircea Diaconu și tuturor colegilor care s-au implicat în campanie”, a mai declarat Mihaela Huncă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț: Curs de instructor sportiv organizat la Botoșani de DJST

astăzi, 11:56
60

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) din Botoșani organizează, în perioada 1 octombrie - 2 noiembrie a.c. cursul de „Instructor sportiv” pentru 15 tineri, cu ...

Tânăr uns cu dosar penal, după ce a fost prins beat la volan

astăzi, 11:04
117

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au oprit pentru control pe strada Independeței, din orașul Săveni, un autoturism condus de un tânăr de 33 de ani din aceeași loca...

Razie a Rutierei finalizată cu amenzi pentru viteză

astăzi, 10:56
161

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au organizat o acțiune pe raza de competență, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere precum și pentru creșterea ...