Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Partidul Pro România, Filiala Botoșani nu va susține pe niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru funcția de președinte al României.

Deputatul Mihaela Huncă a declarat că turul doi al alegerilor prezidențiale nu prezintă o prea mare importanță pentru Partidul Pro România. Ea a transmis un mesaj către electoratul Pro România dar nu a făcut nicio recomandare în privința votului de pe 24 noiembrie.

“Mesajul nostru este ca fiecare să voteze cum crede mai bine. Nu este un obiectiv pentru noi cei de la Pro România”, a declarat Mihaela Huncă.

Liderul Pro România spune că rezultatele de la nivel județean au fost foarte bune la aceste alegeri prezidențiale, în special în zona urbană.

“S-a demonstrat și după primul tur al alegerilor prezidențiale că cel mai nou partid, Pro România, este a patra forță politică la nivel național și a treia forță politică la nivel județean. Candidatul independent Mircea Diaconu s-a clasat pe locul trei în județul Botoșani, cu un procent de 12,5%. În urban a obținut un procent de 15% iar în rural de 10%. În cele două municipii rezultatele au fost foarte bune. De altfel, sunt proporționale cu rezultatele pe care noi le-am obținut la europarlamentare. Mulțumesc în primul rând tuturor celor care au fost la vot. Mulțumesc  în mod special celor care au votat Mircea Diaconu și tuturor colegilor care s-au implicat în campanie”, a mai declarat Mihaela Huncă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Magazinele sau barurile care oferă băuturi alcoolice minorilor vor fi închise pe loc pentru 30 de zile

astăzi, 10:13
106

Legea 61/1991, a Ordinii Publice, va fi modificată pentru a nu mai lăsa loc de interpretări.Un proiect aflat în dezbatere parlamentară prevede închiderea localurilor care vân...

Ne așteaptă o vară infernală. Temperaturile vor urca peste cele din 2019, care au fost cele mai mari din istorie

astăzi, 09:46
339

Efectele încălzirii globale se resimt puternic în România, în condiţiile în care, în luna februarie, în apropiere de Craiova oamenii au început să se...

Bugetul local al municipiului Botoșani pentru anul 2020 a fost aprobat, în sfârșit, integral

astăzi, 09:41
173

În ședința extraordinară de astăzi a Consiliului Local al municipiului Botoșani, bugetul local pentru anul 2020 a fost aprobat integral. Aceasta, după ce, miercuri, după contre care s-au ...