Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Alegătorii Pro România au liber să voteze pe cine vor la prezidențiale!

Partidul Pro România, Filiala Botoșani nu va susține pe niciunul dintre cei doi candidați rămași în cursa pentru funcția de președinte al României.

Deputatul Mihaela Huncă a declarat că turul doi al alegerilor prezidențiale nu prezintă o prea mare importanță pentru Partidul Pro România. Ea a transmis un mesaj către electoratul Pro România dar nu a făcut nicio recomandare în privința votului de pe 24 noiembrie.

“Mesajul nostru este ca fiecare să voteze cum crede mai bine. Nu este un obiectiv pentru noi cei de la Pro România”, a declarat Mihaela Huncă.

Liderul Pro România spune că rezultatele de la nivel județean au fost foarte bune la aceste alegeri prezidențiale, în special în zona urbană.

“S-a demonstrat și după primul tur al alegerilor prezidențiale că cel mai nou partid, Pro România, este a patra forță politică la nivel național și a treia forță politică la nivel județean. Candidatul independent Mircea Diaconu s-a clasat pe locul trei în județul Botoșani, cu un procent de 12,5%. În urban a obținut un procent de 15% iar în rural de 10%. În cele două municipii rezultatele au fost foarte bune. De altfel, sunt proporționale cu rezultatele pe care noi le-am obținut la europarlamentare. Mulțumesc în primul rând tuturor celor care au fost la vot. Mulțumesc  în mod special celor care au votat Mircea Diaconu și tuturor colegilor care s-au implicat în campanie”, a mai declarat Mihaela Huncă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Vise de opal” pentru botoșăneni. „Unul dintre rosturile de esenţă ale Teatrului este acela de a schimba în bine lumea”

astăzi, 19:57
30

Duminică, 15 decembrie a.c., de la ora 18:00, trupa Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani va pune în scenă piesa „Vise de opal”, la Casa Tineretului, în regia ...

Peste 800 de locuri de muncă disponibile în județ, în această săptămână

astăzi, 19:39
179

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoșani a publicat lista posturilor vacante în județ, disponibile pentru șomerii botoșăneni, în această săptămâ...

Un șofer a provocat trei accidente în lanț, pe o stradă din municipiul Botoșani

astăzi, 19:26
419

Un conducător auto în vârstă de 52 de ani, din municipiul Botoșani, a provocat un carambol cu patru mașini implicate, pe strada Ion Pillat din localiate, luni după-amiază.Acesta ...