ALDE a desemnat lista de candidați pentru Consiliul Local Botoșani. Cireașa de pe tort, un fotbalist

ALDE a desemnat lista de candidați pentru Consiliul Local Botoșani. Cireașa de pe tort, un fotbalist

Organizația județeană a ALDE a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, lista candidaților pentru Consiliul Local al municipiului Botoșani.

Astfel, alături de Lucian Borfotină, cel care a intrat în cursa pentru Primărie din partea filialei locale a partidului, pe care o conduce, vor veni un medic care activează la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, doi economiști deținând mici întreprinderi, precum și un fost căpitan al FC Botoșani.

”În calitate de coordonator al ALDE – organizația municipală din Botoșani, am convins foarte multe personalități să se alăture. Doamna Mihaela Bâlbă, economist și femeie de afaceri, Alin Atudoroaie, medic UPU, Costel Maxim, economist de profesie și coordonatorul meu personal al campaniei electorale, și Florin Acsinte, fostul căpitan al FC Botoșani, cu care sunt prieten de foarte mulți ani. Ei vor deschide lista la Consiliul Local pentru cele șase locuri eligibile”

, a declarat Lucian Borfotină, actual primar al comunei Cristești.

Cea mai neobișnuită prezență în echipă este cea a fostului căpitan de fotbal Acsinte, care a jucat inclusiv pentru Dinamo. Cu experiență în teren și spre deloc în alte domenii profesionale, acesta a subliniat că a avut, de-a lungul timpului, propuneri de aderare din partea mai multor partide.

”Sunt pentru prima dată în politică. Am mai avut discuții cu alte partide, dar dumnealui [n.r.: Lucian Borfotină] m-a convins”

, a precizat fotbalistul-politician.

De asemenea, Lucian Borfotină a ținut să explice că municipiul Botoșani va fi edilitat, dacă va fi ales primar, în stilul în care a gestionat Emil Boc problemele administrative ale Clujului, pornind de la lista de cereri ale cetățenilor, în funcție de care să împartă bugetul, așa cum procedează în cazul comunei Cristești.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bebeluș de 17 zile cu malformație cardiacă, preluat de elicopterul SMURD

Duminică, 20 Septembrie 2020
569

Un bebeluș de numai 17 zile a fost preluat, duminică după-amiază, de un elicopter al SMURD, pentru a fi transferat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.Este vorba despre o feti...

Elev la Școala nr. 7 confirmat cu Covid-19, colegii de clasă în izolare

Duminică, 20 Septembrie 2020
4623

Un elev în vârstă de opt ani, care învață la Școala nr. 7 din municipiul Botoșani, a fost diagnosticat cu coronavirus, la nici cinci zile de la începerea noului an școlar...

Măștile rămân obligatorii în școli, subliniază Orban. „Unii parcă nu își iubesc copiii”

Duminică, 20 Septembrie 2020
361

Guvernul nu ia în calcul renunțarea la obligativitatea purtării măștii de protecție în interiorul unităților de învățământ, a explicat premierul Ludovic Orban, î...