O polițistă din Botoșani și-a donat ziua de naștere unui spital. „Nu-mi doresc decât să mă iubească oamenii, așa cum îi iubesc eu”

O polițistă din Botoșani și-a donat ziua de naștere unui spital. „Nu-mi doresc decât să mă iubească oamenii, așa cum îi iubesc eu”

O polițistă de frontieră din Botoșani a făcut un gest rar: și-a donat ziua de naștere, pentru ca Spitalul Municipal din Dorohoi să primească ajutor din partea oamenilor de bine și a companiilor locale, în contextul epidemiei de coronavirus, care reprezintă o încercare grea pentru toate cadrele medicale.

Simona Elena și-a sărbătorit ziua pe 31 martie, însă nu cu o petrecere, ci lansând un apel umanitar către potențialii donatori. „Cadoul” ei a fost redirecționat spre Compartimentul Primire Urgente (CPU) al Municipalului din Dorohoi.

În sprijin, a venit și compania locală Fabrica din Sat, care a oferit măști de protecție, dar și firma Inedit din Satu Mare, care a trimis costume de protecție.

Ca surpriza au fost si personalizate cu numele Simona Elena si ii multumesc firmei Inedit. Spitalul Dorohoi are mare nevoie de costume protectie, masti, manusi, ca sa numai vorbim de aparatura in continuare. Daca eu pot ajuta cu siguranta si tu poti face la fel. Fii un exemplu pentru aproapele tau! Impreuna putem reusi si salva vietii! Cineva m-a intrebat ce-mi doresc astazi de ziua mea si am raspuns: Nu-mi doresc decat sa ma iubeasca oamenii asa cum ii iubesc eu… Impreuna vom fi mai puternici!”, a scris Simona Elena pe Facebook.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acuzațiile familiei protagonistului „Decesului 1027” rămân în coadă de pește. Ce a concluzionat Poliția

astăzi, 18:13
59

Polițiștii au demarat cercetări, în urma unei sesizări depuse de Direcția de Sănătate Publică (DSP), cu privire la acuzațiile aduse de familia unui bărbat de 58 de ani, din localitatea...

La Dolina, preotul Haras a adunat astăzi din sat toate pomelnicele și paușele și le-a așezat la fiecare mormânt din cimitir, în locul sătenilor

astăzi, 16:00
1477

Se poate. Astăzi, preotul Claudiu Ioan Haras din satul Dolina, comuna Leorda, a spus sătenilor ”Hristos s-a Înălțat!” și a făcut unul din cele mai frumoase gesturi de În...

PSD Botoșani: Să nu ne uităm eroii!

astăzi, 15:18
499

Comunicat:Ziua Eroilor, zi de mare însemnătate pentru toți românii, sărbătorită în fiecare an în aceeași zi cu o mare sărbătoare creștină, Înălțarea Domn...