Metoda inedită găsită de către o profesoară de desen din Botoșani, pentru a-și menține interesați elevii, online

Metoda inedită găsită de către o profesoară de desen din Botoșani, pentru a-și menține interesați elevii, online

O profesoară de desen care predă la mai multe licee din oraș, și-a făcut propriul canal de youtube cu clipuri practice pentru elevi. Este vorba despre  Daniela Florina Hriscu care, ca mulți alți profesori, face acum orele online.

Totuși, dascălul a făcut ceva în plus. Pentru a fi mai aproape de elevii ei și pentru a-i apropia de materia pe care o predă, profesoara și-a făcut un canal de Youtube intitulat chiar așa: „Doamna de desen”. 

„Am început acest canal de YouTube, Doamna de Desen, ca o soluție pentru școala online, deși voiam încă din primul an de predare să-l încep, iată carantina a fost ocazia perfectă. Feedback-ul este unul pozitiv. Mi s-a atras atenția asupra cantității de informație transmise, că ar fi prea multă pentru un timp atât de scurt, însă încerc să mă mențin doar pe subiect și să îl structurez cât mai la obiect. Așa este la început”, a relatat profesoara pentru TeleBuzz.ro.

Canalul conține videoclipuri practice de urmat pentru elevii ei. De exemplu, cum să-ți facă în mod corect un machiaj prin combinarea culorilor, cum să ai o mască de protecție mai frumoasă, cum să-ți personalizezi un tricou etc. Divertisment și educație sunt termenii care ar putea caracteriza canalul tinerei profesoare. 

„Am început acest canal mai mult pentru ideile practice de desen, căci vreau sa ofer demonstrații clare pentru noțiunile sale existente, cum am făcut în cel mai recent video al meu în care demonstrez cum și ce rol au contrastele cromatice în machiaj”,  a mai spus Daniela Hriscu pentru sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două mașini au fost puternic avariate după o ciocnire violentă pe strada Sucevei din Botoșani

astăzi, 21:00
577

Două mașini au fost puternic avariate, duminică seară, după o tamponare produsă pe strada Sucevei din municipiul Botoșani.Cele două autoturisme se deplasau în aceeași direcție, di...

Campionul european Alin Alexuc - Ciurariu: Baza sportivă multifuncţională din Răchiți îmi va purta numele

astăzi, 20:18
205

“Sunt bucuros să vă anunţ că au început lucrările la baza sportivă multifuncţională din Răchiți, Botoșani. Aceasta îmi va purta numele şi voi primi titlul de cetăţean d...

FC Botoșani lansează an de an speranțe pentru fotbalul românesc: a devenit "aeroportul de talente"!

astăzi, 19:45
280

După promovarea în prima ligă, FC Botoșani a fost constant o echipă de mijlocul clasamentului. Totuși, în ultimele trei sezoane, echipa a avut o creștere semnificativă, asta datorit...