Ayurmed – remedii pentru tuse eficiente, din plante medicinale indiene

Ayurmed – remedii pentru tuse eficiente, din plante medicinale indiene

Suntem conștienți că astăzi răceala poate persista pentru cel puțin o săptămână, dacă nu chiar mai mult, în funcție de modul în care alegem să ne tratăm. Însă ne-am pus oare vreodată întrebarea cum de pe vremea străbunicilor noștri răceala se putea totuși trata? Mai ales în condițiile în care modernele remedii pentru tuse sau pentru durerile în gât cu antibiotice sau antiinflamatoare nu erau disponibile tuturor pe vremea aceea...

Vrei un tratament naturist pentru tuse? Descoperă produsele Ayurmed!

Neavând la dispoziție medicamente atât de eficiente, care să le ajute organismul să lupte cu infecțiile și cu virușii, străbunii noștri apelau la remedii naturiste. De exemplu, ori de câte ori stare de sănătate le era afectată de tuse, își luau leacurile din natură, utilizând infuzii de măceșe, ghimbir, nuci, cimbru, muguri de pin și alte plante ale căror proprietăți ajutau (și încă ajută) în eliminarea disconfortului.

Astăzi ne putem bucura de proprietățile vindecătoare ale naturii în suplimente și tratamente naturiste pentru tuse, mult mai ușor de administrat și cu un grad de disponibilitate mult mai mare, deoarece producătorii aleg plantele cele mai bune și le dozează cu grijă.

Brandul Ayurmed, promotor al unei vieți sănătoase, s-a făcut remarcat pe piață printr-un produs cu eficiență mare și cu un preț accesibil: siropul expectorant din plante ayurvedice Coughend. Ayurmed dispune de un portofoliu vast de produse naturiste, ce cuprinde de la leacuri pentru tuse, până la tratamente pentru imunitatea copiilor, laxative naturale și suplimente pentru reglarea tranzitului intestinal. Pasiunea pentru tradiția medicală ayurvedică, știință a vieții ce promovează armonia între om și natură, echilibrul și armonia între om și univers, a fost cea care a dat startul companiei și continuă să o motiveze să dezvolte produse naturiste de calitate.

Coughend – un sirop expectorant eficient, la un preț accesibil

Regăsite pe site-ul ayurmed.ro, siropurile Coughend cu zahăr și cel fără zahăr sunt eficiente în lupta cu orice tip de tuse, indiferent de stadiul acesteia (tuse seacă, iritativă, convulsivă, reziduală sau chiar tusea fumătorului).

Aducând proprietățile plantelor (busuioc indian, piper indonezian, lemn dulce, ghimbir, scorțișoară, mentă și altele) în tratamentele sub formă de sirop, cei de la Ayurmed s-au asigurat că proprietățile acestora vor fi mai rapid absorbite în organism, fiind acceptate chiar și de către cei mici. Desigur, pentru copii Ayurmed recomandă și un alt sirop, cu rol de întărire a sistemului imunitar: Happy Kid Sirop. Acesta contribuie la prevenirea infecțiilor respiratorii și digestive, ajutând la normalizarea apetitului și la asimilarea nutrienților din alimente.

Revenind la siropul expectorant Coughend, cel fără zahăr reprezintă o variantă excelentă atât pentru copii, grație lipsei zahărului, cât mai ales pentru cei care suferă de diabet și pentru cei care urmează o dietă săracă în zaharuri.

Protector al căilor respiratorii, beneficiile pe care Coughend le aduce organismului afectat de tuse, mai mult sau mai puțin severă, sunt multiple:

  • decongestionează tractul respirator;
  • eliberează și fluidifică secrețiile;
  • contribuie la ameliorarea simptomelor astmului bronșic;
  • previne complicațiile bolilor pulmonare obstructive;
  • crește capacitatea naturală de autoapărare a organismului.

Alege și tu să tratezi tusea productivă cu ajutorul unui sirop natural sau să îți ajuți copilul să treacă mai ușor peste neplăcerile cauzate de problemele tractului respirator. Ayurmed s-a gândit la toate atunci când a lansat gama de tratamente naturiste, atât pentru tuse, cât și pentru alte afecțiuni: eficacitate naturală, fără posibilitatea apariției unor efecte adverse grave, lipsa organismelor modificate genetic, ușurință de administrare și, nu în ultimul rând, prețuri accesibile.

Descoperă mai multe despre Coughend pe ayurmed.ro. Nu ezita să arunci o privire pe tot site-ul, pentru numeroase alte soluții naturiste. Tratează tusea cu un tratament sigur și eficient!

(P).

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

2020, punctul zero. Marile companii media înlocuiesc jurnaliștii cu roboți

astăzi, 10:23
15

În plin scandal în care majoritatea surselor media din lume și jurnaliștii sunt acuzați tot mai des de autorități de Fake news, compania fondată de Bill Gates, Microsoft, va în...

Un bărbat și-a înjunghiat concubina, mamă a trei copii. Agresorul a fost reținut de polițiști

astăzi, 10:00
112

O femeie de 40 de ani, din comuna Corlăteni, a fost înjunghiată de către concubinul acesteia, sâmbătă seară. Victima a juns la Unitatea de Primiri Urgențe în stare gravă....

Cresc salariile personalului de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar

astăzi, 09:45
166

Personalul de specialitate medico-sanitar și auxiliar sanitar va beneficia de măriri salariale de la 1 iulie după ce Legea a fost deja publicată în Monitorul Oficial.Este vorba despre an...