Victima din mall, agresor într-o altă cauză!

Bătăile în stradă sau în diverse localuri sunt tot mai frecvente. Însă agresiunea din mall a atras reacţiile cititorilor Ştiri.Botoşani.Ro, care au susţinut că victima agresiunii nu ar fi nici pe departe o victimă.

Victima din mall, agresor într-o altă cauză!

   Ştiri.Botoşani.Ro

Tânărul care a reclamat agresiunea de sâmbătă seară din mall, când ar fi fost bătut de doi agenţi de pază, este de o lună în vizorul anchetatorilor, după un conflict spontan. În urmă cu o lună, Alin O. l-a lovit cu pumnul pe care avea un box pe un tânăr din Botoşani.

Totul s-a întâmplat în parcarea de vizavi de mall, atunci când Alin O. se afla în maşina unui amic, ce a lovit uşor autoturismul condus de botoşănean. Când s-a dat jos să vadă ce s-a întâmplat şi i-a atras atenţia şoferului că i-a atins maşina, botoşăneanul a fost lovit de Alin O. în ochi, având ulterior nevoie de intervenţie chirurgicală pentru suturarea plăgii oculare. Astfel că tânărul de 18 ani a fost cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere, dosarul ajungând la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Reamintim că sâmbătă seară, în timp ce se afla în mall, Alin O. a fost acostat şi agresat de doi agenţi de pază, cel mai probabil pe fondul unui conflict anterior. Totul s-a întâmplat sub ochii botoşănenilor care se aflau în mall şi care au privit sideraţi cum tânărul era bătut. Deşi în primă fază tânărul nu a dorit să depună plângere, ulterior acesta s-a deplasat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie unde a întocmit acea plângere. Agresorii sunt cercetaţi acum pentru purtare abuzivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoritățile locale, eșec total în educarea populației și stimularea ei pentru realizarea colectării selective a gunoiului!

astăzi, 09:03
6

Eșec total în educarea populației și stimularea ei pentru realizarea colectării selective a gunoiului din partea autorităților de la Botoșani!Concluzia îi aparține Comisariatul...

Virusul pestei porcine africane încă mai bântuie județul

astăzi, 08:43
48

La finele săptămânii trecute, un porc mistreț a fost depistat de către specialiștii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) având pestă porcină afric...

Trei morți în China în urma infestării cu un virus misterios. Est alertă planetară după 201 de cazuri diagnosticate.

astăzi, 08:42
80

China a anunţat luni un al treilea mort şi aproape 140 de noi cazuri de infectare cu un virus misterios, analog SARS, alimentând îngrijorările cu doar câteva zile înainte de...