Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul în vârstă de 19 de ani din satul Lupăria, comuna Prăjeni, care a furat un autoturism din fața unei pizzerii din Flămânzi, în noaptea de joi spre vineri, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă în cursul zilei de sâmbătă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani. Astfel, tânărul, care fusese reținut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, a fost eliberat sâmbătă, cercetările fiind efectuate în regim de control judiciar.

Amintim că în seara de 2 ianuarie a.c., acesta a sustras un autoturism parcat în față unui local de alimentație publică din orașul Flamanzi, lăsat neasigurat, cu motorul pornit și cheile în contact.

Ulterior, în jurul orei 1.00, autoturismul respectiv a fost depistat de polițiști pe o stradă din orașul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanți ai vehiculului, celălalt reușind să se sustragă urmăririi.

În cursul zilei de 3 ianuarie, a fost identificat și cel de-al doilea tânăr, iar în urmă cercetărilor efectuate s-a stabilit că este persoană care a condus autoturismul respectiv.

În cauza se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Întreaga poveste este disponibilă AICI.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-0! Băieții lui Croitoru, singuri pe teren în repriza secundă!

Vineri, 10 Iulie 2020
327

FC Botoșani a întâlnit Astra Giurgiu vineri seară, de la ora 20:30, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Play-Off-ului Primei Divizii.Partida a început î...

Ministrul Muncii, la Botoșani: Industria textilă, cea mai afectată după pandemie

Vineri, 10 Iulie 2020
474

Prezentă în cursul zilei de vineri la Botoșani, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, că domeniul textil este cel mai afectat după pand...

Doi elevi din Botoșani au fost admiși cu media 10 la liceu

Vineri, 10 Iulie 2020
640

Nu mai puțin de 2647 absolvenţi ai clasei a VIII-a din județul Botoșani au fost repartizaţi computerizat în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2020-2021. Mini...