Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul în vârstă de 19 de ani din satul Lupăria, comuna Prăjeni, care a furat un autoturism din fața unei pizzerii din Flămânzi, în noaptea de joi spre vineri, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă în cursul zilei de sâmbătă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani. Astfel, tânărul, care fusese reținut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, a fost eliberat sâmbătă, cercetările fiind efectuate în regim de control judiciar.

Amintim că în seara de 2 ianuarie a.c., acesta a sustras un autoturism parcat în față unui local de alimentație publică din orașul Flamanzi, lăsat neasigurat, cu motorul pornit și cheile în contact.

Ulterior, în jurul orei 1.00, autoturismul respectiv a fost depistat de polițiști pe o stradă din orașul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanți ai vehiculului, celălalt reușind să se sustragă urmăririi.

În cursul zilei de 3 ianuarie, a fost identificat și cel de-al doilea tânăr, iar în urmă cercetărilor efectuate s-a stabilit că este persoană care a condus autoturismul respectiv.

În cauza se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Întreaga poveste este disponibilă AICI.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Liniște

astăzi, 21:05
70

La fel ca în fiecare zi, vă invităm să parcurgeți o poezie primită pe adresa de e-mail a redacției, de data asta de la Oana Lazăr. Lectură plăcută! LINIȘTEde Oana Laz...

În urmă cu puțin timp: Un grav accident rutier s-a produs în Dorohoi. Copaci retezați de mașină, pasager transportat la Urgențe

astăzi, 21:02
1256

Luni seară, pompierii din Dorohoi au fost solicitați să intervină pentru înlăturare pericolului de incendiu, intervenit în urma unui accid...

FOTO: Locuință devastată de un incendiu, în această după-amiază

astăzi, 20:56
555

Luni după-amiază, pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe rază localității Deal...