Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul care a furat o mașină din fața unei pizzerii din Flămânzi, plasat sub control judiciar

Tânărul în vârstă de 19 de ani din satul Lupăria, comuna Prăjeni, care a furat un autoturism din fața unei pizzerii din Flămânzi, în noaptea de joi spre vineri, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Măsura a fost dispusă în cursul zilei de sâmbătă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani. Astfel, tânărul, care fusese reținut pentru 24 de ore în arestul Inspectoratului de Poliție Județean, a fost eliberat sâmbătă, cercetările fiind efectuate în regim de control judiciar.

Amintim că în seara de 2 ianuarie a.c., acesta a sustras un autoturism parcat în față unui local de alimentație publică din orașul Flamanzi, lăsat neasigurat, cu motorul pornit și cheile în contact.

Ulterior, în jurul orei 1.00, autoturismul respectiv a fost depistat de polițiști pe o stradă din orașul Flamanzi, s-a efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia, fiind interceptat în scurt timp. A fost identificat unul dintre cei doi ocupanți ai vehiculului, celălalt reușind să se sustragă urmăririi.

În cursul zilei de 3 ianuarie, a fost identificat și cel de-al doilea tânăr, iar în urmă cercetărilor efectuate s-a stabilit că este persoană care a condus autoturismul respectiv.

În cauza se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Întreaga poveste este disponibilă AICI.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
189

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
97

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
48

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...