Tânăr trimis în judecată după ce a pus în pericol un poliţist!

Scandalul în care este implicat fostul politician Cristian Boureanu, intrat într-un conflict cu poliţiştii rutieri, nu este nici pe departe unic. Şi un bărbat de Corni va da ochii cu judecătorii după ce un poliţist l-a acuzat de ultraj.

Tânăr trimis în judecată după ce a pus în pericol un poliţist!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

Mai exact, l-a prins de uniformă şi nu l-a lăsat decât atunci când i-a rupt buzunarul şi apoi a tras cu pietre în el, una dintre acestea nimerindu-l pe poliţist în coapsă.

Întâmplarea a avut loc la mijlocul lunii septembrie a anului trecut, atunci când poliţiştii Secţiei rurale nr. 1 Botoşani au fost solicitaţi să intervină la o bătaie izbucnită între două grupuri de tineri în faţa barului "Ultimul leu" din Corni. La apariţia echipajului de poliţie, format din Iulian D. şi Iustin A., scandalul s-a potolit, dar nu pentru mult timp.

Tocmai când poliţiştii discutau cu martorii şi încercau să afle ce se întâmplă, tinerii s-au luat iar la bătaie. Unul dintre agenţi a intervenit, însă cel care părea să fie cel mai agresiv l-a atacat şi pe el. Poliţistul a scos spray-ul lacrimogen şi i l-a pulverizat în faţă lui Ioan B., care l-a prins de uniformă şi i-a rupt buzunarul. Mai mult, s-a apucat să lovească cu pietre în cei doi poliţişti, una dintre ele nimerindu-l tot pe Iustin A. în coapsă, astfel că şi celălalt poliţist a scos spray-ul lacrimogen.

Cu greu, scandalagiii au fost potoliţi, unii dintre ei ajungând la postul de poliţie pentru a fi audiaţi. Ioan B. a fost acuzat de ultraj, însă în faţa anchetatorilor, acesta s-a victimizat, afirmând că nu a fost implicat în bătaie, că a ajuns acolo odată cu poliţiştii şi că nu a intenţionat să-i rănească pe aceştia, dând cu pietre. Mărturia sa nu a avut însă nicio şansă că contrazică probatoriul, astfel că Ioan B. A fost trimis în judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
10

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
27

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...