Hoţ întors în Penitenciar după furtul unei maşini şi conducere fără permis

La un an de la eliberarea dintr-un penitenciar, un botoşănean a furat o maşină, aşa că se va întoarce după gratii, dar va trebui să plătească şi despăgubiri. Sentinţa este definitivă.

Hoţ întors în Penitenciar după furtul unei maşini şi conducere fără permis

Internat într-un centru social din Bistriţa după eliberarea din Penitenciar, în decembrie 2015, botoşăneanul de 53 de ani s-a gândit că ar fi bine să-şi viziteze mama, stabilită în Rădăuţi- Suceava.

A intrat în curtea unei fabrici din Bistriţa, a ochit o maşină lăsată neasigurată şi, deşi nu avea permis de conducere, a furat-o şi a condus-o în jur de 170 de kilometri. A ajuns undeva în judeţul Suceava, când a izbit Seat-ul într-o bordură şi l-a avariat, fiind nevoit astfel să-l abandoneze.

A fost identificat însă la scurt timp, după lucrările abandonate în fabrica din care furase maşina. Anchetatorii din Bistriţa l-au trimis în judecată pentru furt şi conducere fără permis, proprietarul autoturismului furat şi avariat constituindu-se parte civilă şi solicitând daune de 700 de euro, reprezentând reparaţiile maşinii.

La capătul procesului, botoşăneanul a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
72

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
169

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
770

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...