Vestea care a dărâmat o mamă din Botoșani: fiul de numai 19 ani a murit într-un accident rutier

Vestea care a dărâmat o mamă din Botoșani: fiul de numai 19 ani a murit într-un accident rutier

Alexandru Liviu Peia, cetățean italian de origine botoșăneană, a murit într-un mod crunt, la numai 19 ani, în urma unui accident rutier.

Tragedia a avut loc în jurul orei 13:00 de sâmbătă, 16 noiembrie a.c., între localitățile Gavirate și Caravate din provincia Varese unde, într-o curbă, tânărul nostru conațional a pierdut controlul volanului. Mașina pe care o conducea Alex s-a răsturnat de mai multe ori, apoi a lovit un alt automobil care venea din sens opus și era condus de un bărbat italian de 47 de ani.

Ceea ce a rămas în urma impactului dintre cele două mașini i-a impresionat chiar și pe pompierii din echipa de descarcerăre care au fost nevoiți să intervină pentru a scoate victimele din mașini. Bărbatul de 47 de ani a fost scos în viață din autoturismul său, fiind transportat apoi la spital cu cod galben de urgență. Tânărul nostru conațional însă era deja mort când pompierii au reușit să ajungă la el, după circa două ore de când au început operațiunea de descarcerare, scrie Rotalianul.com.

Alex se întorcea la acea oră de la Liceul Științific „Edith Stein” din Gavirate, unde era elev în anul cinci, și mai avea doar câțiva kilometri până să ajungă acasă. Vestea despre moartea lui s-a răspândit foarte repede în Caravate, unde locuia tânărul de 19 ani și i-a afectat pe toți localnicii, inclusiv pe primarul localității, Nicola Tardugno.

„Îl cunoșteam, ne-am întâlnit și pe câmpul de fotbal de câteva ori. Respect durerea familiei lui, dar simt nevoia să spun că l-au crescut foarte educat”, a declarat primarul italian pentru presa locală, potrivit sursei citate.

Durerea cea mai mare rămâne desigur în sufletul părinților lui Alex de pe ale căror imagini principale de pe profilurile Facebook nu lipsește fiul lor cu care se vede clar că se mândreau și că îl iubeau. Mesaje foarte multe de condoleanțe sosesc fără încetare pe paginile de socializare din partea rudelor și apropiaților familiei Peia.

(foto: Rotalianul.com)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
66

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
42

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
51

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...