Tânăr de 19 ani din Botoșani, transferat cu elicopterul la București, după ce a înghițit 16 pastile de paracetamol

Tânăr de 19 ani din Botoșani, transferat cu elicopterul la București, după ce a înghițit 16 pastile de paracetamol

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Botoșani, a ajuns în stare critică la Spitalul „Sf. Spiridon” din municipiul Iași, după ce a înghițit 16 pastile de paracetamol.

Acesta era răcit și a crezut că, dacă își administrează un număr atât de mare de comprimate, simptomele vor fi diminuate, fără efecte adverse.

Potrivit Dianei Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD din cadrul Spitalului Judeţean „Sfântul Spiridon“ din Iaşi, tânărul a fost internat vineri noaptea la secţia ATI a spitalului.

Student la Iași, tânărul a început să se simtă rău, apoi a solicitat o ambulanță. Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, starea lui s-a înrăutățit, implicând insuficienţă hepatică fulminantă toxică, astfel că medicii au decis transferul spre o clinică de specialitate din București.

Un elicopter al SMURD l-a preluat și l-a transportat pe botoșănean, duminică, urmând ca acesta să fie tratat cu prioritate la Spitalul Fundeni din Capitală.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
57

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
29

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
93

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...