Un bătrân a vrut să își dea foc pentru că soția de 80 de ani i-ar fi fost infidelă

Un bătrân a vrut să își dea foc pentru că soția de 80 de ani i-ar fi fost infidelă

Un bătrân de 79 de ani din judeţul Botoşani a uimit medicii după ce a ajuns la spital pentru că a încercat să îşi pună capăt zilelor din cauza unui motiv mai puţin obişnuit: al geloziei.

Bărbatul le-a povestit cadrelor medicale că în cursul dimineţii de joi a avut un conflict cu soţia lui, de 80 de ani, pe care o acuza că i-ar fi fost infidelă.

Cum între cei doi cearta s-a înteţit, bărbatul şi-a ameninţat consoarta că îşi va da foc dacă aceasta nu recunoaşte faptul că l-a înşelat, iar cum femeia i-a repetat că nu avea ce să recunoască, bărbatul a luat un recipient în care se afla diluant şi l-a turnat pe el.

Femeia a reuşit însă să îl calmeze şi a chemat câţiva vecini pentru a-l împiedica pe bărbat să aprindă un chibrit, solicitând şi ajutorul cadrelor medicale.

O ambulanţă l-a luat pe acesta de acasă, după ce cadrele medicale au scăpat de hainele îmbibate în substanţa inflamabilă şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU).

„Din fericire bărbatul nu a reuşit să aprindă lichidul inflamabil. A ajuns la spital şi a fost toaletat şi după un consult a fost direcţionat către secţia de Psihiatrie, pentru consult şi tratament de specialitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.  

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
398

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
141

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
410

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...