Un bărbat din județ și-a înjunghiat tatăl de 70 de ani

Un bărbat din județ și-a înjunghiat tatăl de 70 de ani

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din localitatea Sărata, comuna Drăgușeni, județul Botoșani, a fost înjunghiat în zona gâtului de către fiul său, în vârstă de 36 de ani, joi după-amiază.

Între cei doi a izbucnit un conflict, pe baza unor neînțelegeri mai vechi. Într-un acces de furie și, potrivit unor surse, sub influența alcoolului, botoșăneanul de 36 de ani a înfipt un cuțit în tatăl acestuia.

Victima a cerut ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 14:00.

Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD a sosit la fața locului și a preluat rănitul, acordându-i primul ajutor, apoi l-a predat echipajului cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță, aflat în drum spre locul producerii evenimentului.

Victima a fost transportată spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, de unde va fi transferată pe secția de Chirurgie.

Cazul a intrat în atenția poliției, care efectuează cercetări, pentru încadrarea juridică a faptei.

Persoana bănuită de comiterea faptei se află, în acest moment, în custodia poliției la audieri. Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Cercetările vor fi continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

 

 

Spune-ne opinia ta