Sute de botoșăneni, fără energie electrică după incendiul din Zona Industrială! Pompierii au intervenit toată noaptea!

Sute de botoșăneni, fără energie electrică după incendiul din Zona Industrială! Pompierii au intervenit toată noaptea!

Angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani au acționat toată noaptea pentru răcirea transformatorului electric de pe strada Mobilei din municipiul Botoșani.

Misiunea continuă și în cursul zilei de duminică, fiind un proces îndelungat răcirea cuvei în care se aflau 11 tone de ulei încins, care au fost în pericol să explodeze.

"În această dimineață,  220 de consumatori erau nealimentati cu energie electrica. 14 pompieri cu trei autospeciale cu apa si spuma au intervenit pe timpul nopții pentru răcirea transformatorului electric de pe strada Mobilei", a pecizat plt. adj. Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani. 

Trei transformatoare electrice au luat foc, sâmbătă, în Zona Industrială. Un autoturism parcat lângă unul dintre transformatoare a fost distrus.

Reprezentanții Delgaz Grid au declanșat o anchetă internă pentru a stabili ce a dus la producerea acestui eveniment, în paralel cu ancheta pompierilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COMUNICAT - Huncă: "PSD ia măsuri concrete pentru elevi și studenți"

astăzi, 09:25
47

Parlamentarul PSD Mihaela Huncă a anunțat că în cadrul Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport din Camera Deputaților s-a adoptat proiectul de lege al Guvern...

Cadru didactic de la un liceu botoşănean trimis la Iaşi, după ce s-a lovit la cap de treptele din unitate!

astăzi, 08:20
1178

Un cadru didactic de la Liceul de Artă “Ştefan Luchian”, din municipiul Botoşani, a fost transferat, miercuri, la o clinică din Iaşi, după ce s-a lovit la cap în timp ce se afl...

În pericol de a-şi pierde ochiul după ce s-a tăiat cu flexul!

astăzi, 08:07
349

Un tânăr din Botoşani este în pericol de a-şi pierde un ochi după ce a suferit un cumplit accident în timp ce încerca să taie o bucată de tablă cu ajutorul unui flex....