Sute de botoșăneni, fără energie electrică după incendiul din Zona Industrială! Pompierii au intervenit toată noaptea!

Sute de botoșăneni, fără energie electrică după incendiul din Zona Industrială! Pompierii au intervenit toată noaptea!

Angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani au acționat toată noaptea pentru răcirea transformatorului electric de pe strada Mobilei din municipiul Botoșani.

Misiunea continuă și în cursul zilei de duminică, fiind un proces îndelungat răcirea cuvei în care se aflau 11 tone de ulei încins, care au fost în pericol să explodeze.

"În această dimineață,  220 de consumatori erau nealimentati cu energie electrica. 14 pompieri cu trei autospeciale cu apa si spuma au intervenit pe timpul nopții pentru răcirea transformatorului electric de pe strada Mobilei", a pecizat plt. adj. Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani. 

Trei transformatoare electrice au luat foc, sâmbătă, în Zona Industrială. Un autoturism parcat lângă unul dintre transformatoare a fost distrus.

Reprezentanții Delgaz Grid au declanșat o anchetă internă pentru a stabili ce a dus la producerea acestui eveniment, în paralel cu ancheta pompierilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși, duminică seara, la Biserica Vovidenia din Botoșani!

astăzi, 21:01
1383

Programul liturgic a debutat duminică, 19 noiembrie, botoșănenii intrând în biserică de la ora 16.00, pentru a asista la Taina Sfântului Maslu. Cu acest prilej, Sfintel...

Ce salarii au angajaţii Primăriei Municipiului Botoşani!

astăzi, 19:15
1692

Salariile de bază ale angajaţilor din cadrul Primăriei Botoşani au fost făcute publice pe siteul instituţiei. Lefurile celor din administraţia publică locală s-au mărit considerabil...

Liberalii botoşăneni organizează un protest în faţa Prefecturii

astăzi, 18:18
761

Organizaţia Judeţeană a PNL Botoşani va organiza, luni, un protest în faţa Palatului Administrativ, acţiunea fiind îndreptată împotriva Guvernului PSD-ALDE."Luni, 20 ...