Şofer fără permis şi băut, prins de poliţişti după ce a fost urmărit şi au fost trase focuri de armă!

Polițiștii au făcut semnalul regulamentar de oprire pentru şoferul unei maşini înmatriculate în judeţul Botoşani. Deoarece bărbatul aflat la volanul mașinii a refuzat să oprească, el a fost prins de poliţiştii din Olt după o urmărire care s-a încheiat în judeţul Vâlcea şi în care au fost trase patru focuri de armă.

Şofer fără permis şi băut, prins de poliţişti după ce a fost urmărit şi au fost trase focuri de armă!

Un şofer fără permis şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost prins de poliţiştii din Olt după o urmărire care s-a încheiat în judeţul Vâlcea şi în care au fost trase patru focuri de armă, dintre care două într-una din roţile autoturismului. Nu au existat persoane rănite în urma folosirii armei, relatează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Olt, duminică seară un echipaj al Serviciului Rutier a făcut semnal regulamentar de oprire, în localitatea Grădinari, pentru şoferul unei maşini înmatriculate în judeţul Botoşani. Deoarece bărbatul aflat la volan a refuzat sa oprească, poliţiştii au pornit în urmărirea lui. În comuna Voiceşti din judeţul Vâlcea, unul dintre politisti a tras patru focuri de armă, două în plan vertical şi două în roata dreapta-spate a maşinii, reuşindu-se astfel oprirea acesteia.

Poliţiştii au stabilit că şoferul este un bărbat de 37 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt, care nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. În urma folosirii armei nu s-au înregistrat victime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tânăr este cercetat de poliţiştii rutieri după o urmărire pe străzile municipiului

astăzi, 11:43
181

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe strada Împărat Traian, au observat ieri un autoturism care se deplasa fără...

Suntem terminați!

astăzi, 11:32
141

de Cătălin Borangic, istoric:Un grup de părinți dominat de mămiki își dă în stambă pe WhatsApp.Comedia durează și pornește de la un simplu exercițiu de matematică....

O tânără a fost luată pe capotă de o șoferiță care făcea o depășire neregulamentară

astăzi, 11:07
201

O fată de 14 ani a fost accidentată de o tânără de 23 de ani, din localitatea Durneşti, care, în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN29 D, pe raza localităţii Drisl...