Scandal de la un câştig la "păcănele", într-un bar din Botoșani!

Scandal de la un câştig la "păcănele", într-un bar din Botoșani!
Câștigul la păcănele i-a adus și un dosar penal! Supărat că administratorul refuză să îi plătească pe loc un câștig de 1300 de lei, botoșăneanul de 44 de ani, aflat și sub influența băuturilor alcoolice, a decis să își facă singur dreptate. Barmanul a solicitat sprijinul jandarmilor.
 
În data de 25 noiembrie, în jurul amiezii, administratorul unui bar de pe strada Săvenilor, din municipiul Botoşani, a sunat la 112, reclamând faptul că este agresat de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care refuză să părăsească barul.

Jandarmii i-au găsit pe cei doi certându-se pe terasa barului, în urma verificărilor efectuate stabilind că scandalul a pornit de la un câştig la aparatul Slot Machine, neonorat pe moment de administrator, care i-a promis scandalagiului că îi va achita banii în maximum 24 de ore, deoarece nu are bani suficienţi.

"Trebuie menţionat faptul că, în aceeaşi zi, cu câteva ore mai devreme, administratorul i-a plătit bărbatului în vârstă de 44 de ani suma de 10.000 de lei, tot în urma unui câştig la "păcănele". Nemulţumit de neplata celor 1.300 de lei, cât valora cel de-al doilea câştig, şi neîncrezător în promisiune, bărbatul a devenit agresiv şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe administrator", informează IJJ Botoșani.
 
Jandarmii i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, iar administratorul a achitat, în cele din urmă, câştigul care a dus la producerea acestui incident.
 
 
 
 
 
 
                
                                            

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
707

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
151

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
93

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...