Salvat de pompieri și jandarmi: A vrut să recupereze mingea nepotului, dar nu a mai reușit să iasă din groapă!

Vineri dimineață, la ora 11.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani aflat în timpul liber a auzit strigăte de ajutor din zona aflată în spatele sediului societăţii Nova Apa Serv, de lângă Parcul Mihai Eminescu.

Salvat de pompieri și jandarmi: A vrut să recupereze mingea nepotului, dar nu a mai reușit să iasă din groapă!

   foto: arhivă

Jandarmul s-a urcat pe gardul de beton care delimitează construcţia nefinalizată şi a observat un bărbat care căzuse într-o groapă de aproximativ trei metri adâncime. Acesta prezenta o rană în zona capului, în urma căderii. 
 
Subofiţerul a discutat cu bărbatul pentru a stabili starea în care se află şi a comunicat aceste amănunte operatoarei care a răspuns la apelul făcut la numărul unic de urgenţă 112. Un echipaj de pompieri a sosit în scurt timp şi a scos persoana din groapă, aceasta fiind preluată de personalul medical de la ambulanţă şi transportată la U.P.U. în vederea acordării îngrijirilor de specialitate necesare.
 
Motivul pentru care bărbatul a căzut în groapă a fost intenţia de a lua o minge dată de nepot peste gard din joacă, și pe care a vrut să o recupereze, informează Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul din cadrul IJJ Botoșani.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a povestit că, atunci când a sărit gardul după mingea copilului, nu a observat groapa, întrucât totul era acoperit de vegetație, astfel că a căzut in gol. Victima prezintă traumatisme la picioare și coloana.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO: Un film exploziv cu un botoșănean! Managerul de la Institutul Socola către o angajată: "Rade-o de aici"!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
458

”Ziarul de Iaşi” a intrat în posesia unei înregistrări care arată modul în care se comportă Gabriel Oprişanu, botoșăneanul care a ajuns manager al Institutului de ...

Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani, după victoria de la Galați: "Obiectivul nu mai pare greu de atins!"

Vineri, 15 Noiembrie 2019
227

CSM Botoșani și-a asigurat, în mare parte, prezența la turneul de baraj, însă nu acesta este obiectivul echipei. Promovarea în Liga Zimbrilor este marele vis al echipei moldave, ...

CIVILIZAȚIE! Fotografierea sub fustele femeilor și a victimelor accidentelor rutiere devine infracțiune în Germania!

Vineri, 15 Noiembrie 2019
218

”Upskirting-ul” sau realizarea de fotografii pe sub fustele femeilor fără ştirea acestora va deveni o infracţiune în Germania, a anunţat guvernul de la Berlin, la câteva l...