Percheziții la botoșăneni bănuiți de desfășurarea de jocuri de noroc fără licență! Polițiștii au descins și într-un local public!

Trei percheziţii pe raza municipiului Botoşani au desfășurat polițiștii: una într-un local public şi două la locuinţele unor persoane fizice. 13 persoane au fost conduse la sediul IPJ Botoşani pentru audieri.

Percheziții la botoșăneni bănuiți de desfășurarea de jocuri de noroc fără licență! Polițiștii au descins și într-un local public!
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat în data de 7.12.2017 trei percheziţii pe raza municipiului Botoşani, dintre care una într-un local public şi două la locuinţele unor persoane fizice.
 
Cu ocazia efectuării percheziţiei în localul public au fost identificate 13 persoane care jucau poker şi rummy, jocurile fiind organizate fără licenţă sau autorizaţie. Cele 13 persoane au fost conduse la sediul IPJ Botoşani pentru audieri.
 
De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de jetoane de poker, o masă de joc pentru poker precum şi sume de bani(lei şi euro).
 
În fapt, s-a constatat că doi bărbaţi, de 40, respectiv 32 de ani, ambii din municipiul Botoşani, organizează în incinta unui local public de pe raza localităţii de domiciliu jocuri de noroc tip poker şi rummy, percepând o anumită sumă de bani pentru înscriere şi un procent din fiecare pariu efectuat de jucători. Mai mult, unul dintre cei doi bărbaţi oferea sume de bani jucătorilor, percepând o dobândă din suma de bani împrumutată.
 
"În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreie dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc şi camătă, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă soluţie procedurală. La activitate au participat peste 20 de poliţişti din cadrul IPJ Botoşani, aceştia beneficiind de sprijinul a 8 luptători SAS şi a specialiştilor din cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc", transmite IPJ Botosani.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Declarații dure ale patronului FC Botoșani: Andronache e „o trompetă”, Becali e „un fraier”

Vineri, 23 August 2019
363

Valeriu Iftime, finanţatorul de la Botoşani, a crezut că folosirea lui Soiledis în centrul apărării, în disputa cu Vitoria Guimaraes e o diversiune. Patronul grupării moldave l-...

Dosar penal pentru un bărbat de 73 de ani din județ. Conducea un ATV, fără permis

Vineri, 23 August 2019
164

Joi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Săveni, patrulau în satul Aurel Vlaicu, com. Avrămeni, ocazie cu care au oprit pentru control un ATV condus de un bărbat de 73 de ani, din lo...

A încercat să păcălească polițiștii, cu un permis fals de Republica Moldova

Vineri, 23 August 2019
143

Joi, 22 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Dorohoi au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Dimăcheni.Acesta a prezenta...