O politista din Iasi a fost prinsa la furat: Avea cosmetice ascunse sub haine si a vrut sa scape cu legitimatia de serviciu!

O politista din Iasi a fost prinsa la furat: Avea cosmetice ascunse sub haine si a vrut sa scape cu legitimatia de serviciu!

O politista din Iasi este cercetata penal dupa ce a fost prinsa cu produse cosmetice furate dintr-un centru comercial ascunse sub haine. "In aceasta cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt. S-a dispus efectuarea cercetarii prealabile, iar, in functie de cele constatate, se vor lua masurile care se impun", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Ioana Bustiuc.

Conform unor surse apropiate anchetei, politista Dumitrita B. ar fi incercat recent sa fure mai multe produse cosmetice dintr-un centru comercial, ascunzandu-le sub haine, dar a fost prinsa la casa de marcat de catre agentii de paza ai magazinului, care au controlat-o si i-au cerut imediat sa se legitimeze.

Aceleasi surse au afirmat ca politista ar fi prezentat legitimatia de serviciu, incercand cumva sa scape din situatie, dar agentii de paza au sunat la Politie.

Tanara este angajata in cadrul Serviciului Cabinet al Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, iar prejudiciul produs de aceasta a fost estimat la 350 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar, in eventualitatea in care administratorul centrului comercial respectiv isi va retrage plangerea, politista va scapa de acuzatiile penale. In schimb, aceasta ar putea fi sanctionata de catre superiori pe linie administrativa.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
526

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
376

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2754

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...