O mașină a ajuns cu roțile în sus pe strada Doboșari după o depășire riscantă

O mașină a ajuns cu roțile în sus pe strada Doboșari după o depășire riscantă

Un nou accident de circulație a avut loc în această dimineață în jurul orei 11 în municipiul Botoșani, pe Strada Doboșari.

În urma unei depășiri riscante și ciocnirea ușoară cu un taxi, o mașină a ajuns pe cupola. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime.

Din primele informații rezultă că mașina care a întrat în depășire s-a ciocnit ușor cu un taxi, după care a ricoșat într-un mal de pământ, iar apoi s-a răsturnat pe cupolă.

La fața locului au ajuns echipajele medicale de intervenții și echipajele de poliție care efectuează primele cercetări pentru a se stabili cauza exactă a evenimentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procurorii Anticorupție au plecat la Suceava cu tot cu directoarea de la Mavromati! (Foto, Video)

astăzi, 12:30
542

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au ieșit însoțiți de Monica Adăscăliței, actualul manager al Spitalului Mavromati.Monica Adăscăliței a urcat în mașina Jandarmerie...

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
136

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
179

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...