O improvizație la sistemul de încălzire a provocat moartea unei femei din Dorohoi

O improvizație la sistemul de încălzire a provocat moartea unei femei din Dorohoi

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați, în aceasta seară, să intervină pentru deblocarea ușii unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc din municipiul Dorohoi.

Solicitarea a venit din partea rudelor celor două peroane care locuiau acolo, soț și soție, în vârstă de aproximativ 70 ani, care nu răspundeau la telefon și nici la ușa.Echipajul a intrat în apartament prin balcon.

În interior au fost identificate cele doua peroane. Femeia, era în sufragerie, bărbatul în dormitor, ambele inconștiente.

Cele doua persoane au fost preluate de ambulanțe SJA. În cazul bătrânei s-a declarat decesul. Bărbatul a fost transportat la spital.

Din primele investigații, cauza ar fi o improvizație la sistemul de încălzire, care ar fi putut reduce nivelul de oxigen din interiorul spațiului, sau chiar a degajat dioxid de carbon în interiorul locuinței.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rezultate deosebite pentru șase copii din Botoșani care au participat la Olimpiada Internațională de Aritmetică

astăzi, 20:28
877

Miercuri, 13 decembrie 2020, a avut loc Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală organizată de SAMĂ Global -Abacus and Mental Aritmetic Association din Taiwan.Competiția trebuia să a...

(Video) Primarul Cosmin Andrei a vizitat vineri centrele de vaccinare amenajate în Botoșani

astăzi, 19:58
209

Însoțit de administratorul public al municipiului Botoșani, primarul Cosmin Andrei a vizitat azi centrele de vaccinare amenajate în orașul reședință de județ.Din cele trei centr...

Deniz Otay este câștigătoarea Premiului național de poeziei „Mihai Eminescu” – Opus Primum

astăzi, 18:51
120

Câștigătoarea ediției din acest an, a 23-a a Premiului național de poeziei „Mihai Eminescu” - OPUS PRIMUM, este tânăra poetă Deniz Otay, cu volumul de debut „FOTOCROM PARADIS”!„...