O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!
UPDATE!

Pompierii de la Detaşamentul Botoşani au fost solicitaţi luni la prânz la Nicşeni, acolo unde o femeie s-a aruncat în fântână. Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată.

O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

O femeie din Nicşeni s-a aruncat luni în jurul prânzului într-o fântână din curte, cu capul în jos, anunţându-şi anterior intenţia de a se sinucide. Vecinii care au auzit strigătul disperat al femeii au încercat să o oprească dar au ajuns prea târziu.

Aceştia au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Pompierii au pornit spre adresa indicată, însă, după cum spun ei, şansele de supravieţuire ale femeii sunt reduse în condiţiile în care s-a aruncat în fântâna cu apă cu capul înainte.

UPDATE:

Femeia de 48 de ani a fost scoasă la suprafaţă de pompieri, însă a fost declarat decesul, după cum a spus col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Femeia avea familie, cu doi copii, însă în ultima perioadă, pe fondul unei depresii netratate ar fi căzut în patima alcoolului, care a dus la agravarea situaţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Joi, 18 Ianuarie 2018
404

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. Flăcările au cuprins o pa...

Copil blocat într-un apartament din municipiul Botoşani. Au fost solicitaţi pompierii-FOTO

Joi, 18 Ianuarie 2018
975

S-a întâmplat la un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Tiberiu Crudu, din municipiul Botoșani. Tatăl copilului a ieşit din locuinţă şi a coborât p&...

Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Joi, 18 Ianuarie 2018
467

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de pe strada Independenței. În scurt timp, la locul solicitării au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la ISU, pompierii intervenind pe...