O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!
UPDATE!

Pompierii de la Detaşamentul Botoşani au fost solicitaţi luni la prânz la Nicşeni, acolo unde o femeie s-a aruncat în fântână. Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată.

O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

O femeie din Nicşeni s-a aruncat luni în jurul prânzului într-o fântână din curte, cu capul în jos, anunţându-şi anterior intenţia de a se sinucide. Vecinii care au auzit strigătul disperat al femeii au încercat să o oprească dar au ajuns prea târziu.

Aceştia au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Pompierii au pornit spre adresa indicată, însă, după cum spun ei, şansele de supravieţuire ale femeii sunt reduse în condiţiile în care s-a aruncat în fântâna cu apă cu capul înainte.

UPDATE:

Femeia de 48 de ani a fost scoasă la suprafaţă de pompieri, însă a fost declarat decesul, după cum a spus col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Femeia avea familie, cu doi copii, însă în ultima perioadă, pe fondul unei depresii netratate ar fi căzut în patima alcoolului, care a dus la agravarea situaţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

astăzi, 20:13
340

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

astăzi, 19:27
198

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...

20 de contracte de finanțare semnate de primarii din Botoșani, în prezența directorului AFIR! FOTO

astăzi, 17:11
371

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu, a fost prezent, vineri, la Botoșani, pentru a semna contractele de finanțare a proiectelor depuse de...