O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!
UPDATE!

Pompierii de la Detaşamentul Botoşani au fost solicitaţi luni la prânz la Nicşeni, acolo unde o femeie s-a aruncat în fântână. Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată.

O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

O femeie din Nicşeni s-a aruncat luni în jurul prânzului într-o fântână din curte, cu capul în jos, anunţându-şi anterior intenţia de a se sinucide. Vecinii care au auzit strigătul disperat al femeii au încercat să o oprească dar au ajuns prea târziu.

Aceştia au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Pompierii au pornit spre adresa indicată, însă, după cum spun ei, şansele de supravieţuire ale femeii sunt reduse în condiţiile în care s-a aruncat în fântâna cu apă cu capul înainte.

UPDATE:

Femeia de 48 de ani a fost scoasă la suprafaţă de pompieri, însă a fost declarat decesul, după cum a spus col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Femeia avea familie, cu doi copii, însă în ultima perioadă, pe fondul unei depresii netratate ar fi căzut în patima alcoolului, care a dus la agravarea situaţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Intervenţie a salvatorilor la simularea unui accident aviatic -FOTO

astăzi, 16:23
130

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat, miercuri, un exerciţiu pentru limitarea efectelor rezultate ca urmare a producerii unui in...

1200 de copaci plantați, sâmbătă, în zona Trușești! FOTO

astăzi, 16:22
40

1200. Aceasta a fost "Cifra zilei" pentru cei peste 75 de voluntari reuniti sambata, 18 noiembrie 2017, in proiectul "Rotary Planteaza" si care au fost alaturi de Cl...

Ansamblul folcloric "Mugurelul-Margineanca", spectacol de zile mari la Cernauti! FOTO

astăzi, 16:15
59

A devenit deja o tradiție pentru TVR Iași ca aniversările studioului să fie transformate în evenimente transfrontaliere și întâlniri de suflet cu românii din țară, din R...