MISIUNE DIFICILA a pompierilor, la Dorobanti! Casa distrusa intr-un incendiu! Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri! FOTO, VIDEO
INCENDIU!

Pe langa zapada, viscol si ger, unii botosaneni mai sunt loviti si de alte necazuri, asa cum a patit un barbat in varsta de 48 de ani din localitatea Dorobanti, comuna Nicseni, care si-a pierdut casa intr-un incendiu puternic.

MISIUNE DIFICILA a pompierilor, la Dorobanti! Casa distrusa intr-un incendiu! Proprietarul a ajuns la spital cu arsuri! FOTO, VIDEO

 Misiunea pompierilor a fost una foarte dificila din cauza vantului  Foto: Ionuț Tăbultoc

Flacarile au fost vazute in jurul 8 dimineata, iar vecinii au pus mana pe telefoane si au sunat la 112. Pana sa ajunge pompierii, vecinii barbatului au scos o pompa si niste furtunuri si au incercat sa stinga focul, insa fara succes.

Angajatii ISU Botosani au ajuns la Dorobanti cu doua autospeciale si cu un echipaj SMURD, intrucat proprietarul casei a suferit arsuri la nivelul mainilor, dar a suferit si un atac de panica. Ore bune s-au chinuit pompierii sa stinga focul, misiunea fiind ingreunata de vantul puternic, fumul gros, dar si de ger. 

Satenii spun ca din cauza drumului prost pana la Dorobanti, a drumarilor, dar si a celor de la Primaria Nicseni, pompierii au ajuns cu greu la interventie.

"Va rog sa precizati ca pompierii au ajuns cu greu din cauza drumului prost de la Botosani la Dorobanti, din cauza drumului acoperit cu zapada, ca nu au dat cu nimic pe sosea. Nici aici in sat nu au deszapezit cei de la Primarie, abia au intrat pompierii pe ulitele astea", ne-a spus barbatul care a sunat la 112.

In timp ce pompierii inca luptau cu flacarile, in zona si-a facut aparitia un buldoexcavator, care a deszapezit drumul exact pana la locul incendiului, nici mai in stanga, nici mai in dreapta.

La fata locului au fost solicitati si angajatii Delgaz Grid ( noua denumire a E-On Romania), pentru ca din cauza temperaturii ridicate, mai multe fire de electricitate s-au topit. In jurul orei 10:30, un al treilea echipaj de interventie, cu apa si spuma, a plecat spre Dorobanti, in sprijinul colegilor aflati acolo.

Inca nu se stie de la ce a pornit focul, insa asta vor afla pompierii imediat ce vor reusi sa lichideze incendiul.
































 

 

Spune-ne opinia ta