Minivacanţa de 1 iunie, cu multe misiuni pentru jandarmii botoșăneni!

Minivacanţa de 1 iunie, cu multe misiuni pentru jandarmii botoșăneni!
În minivacanţa de 1 Iunie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va suplimenta efectivele folosite în misiuni, pentru desfăşurarea în condiţii civilizate a manifestărilor publice care vor avea loc în mai multe localităţi din mediul urban şi rural.
 
Activităţile organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului pe Pietonalul Unirii şi în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani, dar şi cele din municipiul Dorohoi şi comuna Hlipiceni vor fi vegheate de jandarmi, pentru prevenirea unor posibile fapte antisociale.

Tot în atenţia oamenilor legii sunt Zilelele comunelor Corni şi Mihălăşeni, dar şi Festivalul de muzică populară ,,Satule, mândră grădină!” organizat în oraşul Bucecea.

De asemenea, jandarmii vor acţiona atât pentru menţinerea unui climat normal de ordine şi siguranţă publică în Centrul Vechi al municipiului Botoşani, la spectacolele desfăşurate în perioada 01 – 03 iunie a.c., cât şi la meciul de fotbal disputat în seara zilei de sâmbătă pe Stadionul municipal Botoşani, unde vor fi prezenţi în sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

În executarea misiunilor, I.J.J.Botoşani va fi sprijinit de efective ale altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

În această perioadă, jandarmii vor intensifica misiunile de menținere a ordinii și liniștii publice în sistem integrat, în mediul urban și rural, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și intervenția la apelurile făcute de cetățeni prin numărul unic de urgență 112, precum și misiunile de pază și protecție instituțională la obiectivele asigurate cu pază de efective de jandarmi.

"Recomandăm participanţilor la aceste manifestări să aibă un comportament civilizat, să acorde atenţia cuvenită minorilor care îi însoţesc şi bunurilor personale şi să nu răspundă provocărilor unor persoane certate cu legea şi cu bunul-simţ. De asemenea, în cazul producerii unor fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, recomandăm celor implicaţi să solicite în mod direct intervenţia jandarmilor sau să apeleze imediat numărul unic de urgenţă 112 pentru luarea măsurilor legale ce se impun", informează Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul, din cadrul IJJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acesta a fost ultimul weekend călduros. ANM anunță precipitații iar vremea se va răci

Duminică, 20 Septembrie 2020
586

Începând de săptămâna viitoare vremea se va schimba și vor urma ploi de toamnă. Practic acesta a fost ultimul weekend călduros. Nu vor mai fi temperaturi de vară, dar totuși v...

Rezultate LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 20 septembrie

Duminică, 20 Septembrie 2020
178

Duminică, 20 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc.Iată care sunt numerele câștigătoare la extragerea loto de duminică, 20 se...

Artista Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. La mulți ani!

Duminică, 20 Septembrie 2020
239

Una din cele mai cunoscute artiste din România, Laura Lavric și-a sărbătorit astăzi, ziua de naștere. Cariera Laurei Lavric, născută în satul Costișa la 20 septembrie 1946 (comuna ...