Mașină ruptă în două, la 180 de km/h. Șoferul de 20 de ani, în stare gravă (video)

Mașină ruptă în două, la 180 de km/h. Șoferul de 20 de ani, în stare gravă (video)

Un grav accident rutier s-a produs, duminică după-amiază, pe drumul ce leagă localitatea Huțani de orașul Bucecea, din județul Botoșani. Un șofer de 20 de ani, din municipiul Botoșani, a fost transportat în stare critică la spital, după ce s-a dat peste cap cu mașina. Acul vitezometrului se oprise la 180 de km/h, spun martorii.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, evenimentul s-a produs în jurul orei 13:00. Tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit un copac situat pe marginea tronsonului, apoi s-a dat peste cap de mai multe ori cu mașina, fiind aruncat în cele din urmă într-un șanț. Opelul pe care îl conducea, s-a rupt practic în două, bucăți din partea frontală fiind proiectate la câțiva metri de autoturism.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată spre spital, fiind în stare de conștiență la momentul sosirii cadrelor medicale.

Poliția continuă cercetările sub aspect infracțional de vătămare corporală din culpă, traficul fiind restricționat în vederea efectuării măsurătorilor. Principala ipoteză luată în calcul este că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive.

Doi martori spun că acul se oprise la 180 de km/h.

sursa video: Emanuel, în grupul de Facebook „Radar Botoșani”

 

 

Spune-ne opinia ta