Lângă noi: Cea mai mare amendă dată vreodată pe șoselele din România a fost aplicată unui sucevean, la marginea județului Botoșani

Lângă noi: Cea mai mare amendă dată vreodată pe șoselele din România a fost aplicată unui sucevean, la marginea județului Botoșani

Un șofer din Suceava a luat cea mai mare amendă dată vreodată pe șosele în România: permisul suspendat până în 2024 și amendă de 20.880 lei.

În vârstă de 20 de ani, tânărul este din Siret, județul Suceava, localitate aflată chiar la marginea județului Botoșani, și a luat cea mai mare amendă dată vreodată în România, după ce a comis nu mai puțin de 16 contravenții la regimul rutier, în decurs de numai câteva zeci de minute.

De asemenea, pentru faptele lui, tânărul de 20 de ani din Suceava a rămas fără permisul de conducere pentru următorii patru ani.

“Permisul suspendat până în 2024… Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!

O seară liniștită!”, se arată într-o postare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
10

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
73

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1011

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....