Încă un tramvai a sărit de pe șine. S-a întâmplat în zona industrială - FOTO

Încă un tramvai a sărit de pe șine. S-a întâmplat în zona industrială - FOTO

   Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

Săptămâna și incidentul pe liniile de tramvai! Botoșănenii spun că o tragedie se poate întâmpla în orice clipă, atrăgând atenția asupra pericolului pe care îl prezintă tramvaiele pentru cetățeni, fie că aceștia se află în trafic, fie pe trotuar, ca pietoni.

Sâmbătă la amiază, un alt incident s-a înregistrat, în zona industrială a municipiului Botoșani. Un tramvai a sărit de pe șine, mașinile fiind nevoite să se strecoare prin spațiul dintre tramvai și bordură pentru a putea circula.
 
La începutul lunii martie, un incident grav a avut loc pe strada Primăverii. S-a întâmplat pe linia 102, în timp ce tramvaiul se deplasa către "capătul lui 1", aproape de intersecția cu strada Sucevei. Tramvaiul a sărit de pe calea de rulare, s-a mai deplasat câțiva metri și s-a oprit într-o mașină staționată, blocând-o. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, chiar dacă incidentul a avut loc foarte aproape de o trecere de pietoni.

Cetățenii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de siguranța în trafic, atunci când vine vorba despre tramvaiele din municipiul Botoșani. Sar de pe șine, iau foc, provoacă blocaje în trafic. Căile de rulare sunt adevărate capcane pentru șoferi, aceștia semnalând de nenumărate ori incidente de acest fel, în urma cărora se aleg cu anvelopele distruse. Însă mai presus de toate, spun botoșănenii, tramvaiele sunt tot mai nesigure, o tragedie putându-se întâmpla în orice clipă.

Foto: RADAR BOTOSANI OFICIAL (Control trafic)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
591

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
80

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
108

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...