În urmă cu puțin timp: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina. Trafic blocat

În urmă cu puțin timp: Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu mașina. Trafic blocat

Un grav accident rutier a avut loc, joi seară, pe drumul național DN 29B, care face legătura între municipiile Botoșani și Dorohoi, în apropiere de localitatea Dealu Mare. Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat în afara carosabilului, acroșând un copac.

Potrivit unor surse din anchetă, în jurul orei 19:00, un șofer de 40 de ani se deplasa înspre Dorohoi, în mașină aflându-se și o femeie. La un moment dat, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism, care rula în fața sa, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, unde a lovit frontal un copac.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat alcoolscopic, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La fața locului au fost direcționate două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și două de poliție rutieră.

Victima a fost preluată de echipajul medical și transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal din Dorohoi. 

Polițiștii au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs incidentul. Traficul în zonă este blocat, la ora scrierii prezentei, în vederea finalizării măsurătorilor la fața locului.

Update: 

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat. Totodată, s-a stabilit că acesta se afla sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis, urmând ca la finalizarea cecetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.