Grav accident de circulație la ieșirea din orașul Darabani!

Un accident de circulație cu consecințe grave s-a petrecut marți, pe drumul național care face legătură dintre orașul Darabani și comuna Păltiniș.

Grav accident de circulație la ieșirea din orașul Darabani!

Accidentul s-a produs între un autoturism Volkswagen Golf și un Ford, în prima mașină aflându-se doi preoți, în timp ce a doua mașină era condusă de un tânăr din Păltiniș. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Impactul a fost atât de mare, încât cele două mașini au fost aruncate la zeci de metri. Unul dintre cei doi preoți a rămas încarcerat, starea victimei fiind gravă în prezent.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Punctul de lucru Darabani al ISU și echipaje ale Serviciului județean de Ambulanță. De asemenea, a intervenit și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. 

Din primele informații, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferul din Ford, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Păltiniș, care a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit în VW. La testarea alcoolscopică, în cazul său oamenii legii au stabilit o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliția a demarat cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul rutier.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul savârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. 

 

Spune-ne opinia ta