FOTO&VIDEO: Autoturism făcut scrum, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani

FOTO&VIDEO: Autoturism făcut scrum, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism, marți, în jurul orelor prânzului, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani. Din primele informații, nicio persoană nu se afla în mașină în momentul în care flăcările au izbucnit.

O femeie din municipiul Botoșani se afla la volanul autovehiculului, deplasându-se dinspre Luceafărul spre Calea Națională, însă a simțit un miros puternic de fum și s-a speriat de zgomotele pe care mașina le producea, a staționat și a părăsit autoturismul la diferență de căteva clipe de la izbucnirea focului. Speriată, aceasta a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 12:00. Martorii susțin că s-a auzit inclusiv un sunet similar unei explozii.

Un echipaj de pompieri ai Garnizoanei de Intervenții din Botoșani au fost direcționați la fața locului, cu o autospecială cu apă și spumă și au lichidat focul, în circa jumătate de oră de la intervenție.

Un echipaj de poliție s-a deplasat spre locul incidentului, demarând o anchetă, pentru a se stabili dacă incendiul a fost unul provocat.

Așteptăm și concluziile provizorii ale pompierilor, referitor la cauza incendiului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

“La sosirea forțelor de intervenție ardea un autoturism în totalitate, existând pericolul de propagare la alte mașini parcate în zonă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Din cauza căldurii degajate, un autoturism parcat în imediata apropiere a focarului a fost afectat - s-au topit vopseaua și elementele din plastic. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza scurgerilor de combustibil pe galeria de evacuare a gazelor”, a explicat și purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Imagini de la fața locului:

 

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Document: Un bărbat stabilit în Botoșani înaintează prim-ministrului problema de infrastructură rutieră din localitatea de reședință. „Doresc să contribui la o viață socială demnă de anul 2020”

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
1543

Un bărbat stabilit în localitatea Codreni, din comuna Mileanca, înaintează, în numele tuturor cetățenilor din unitatea teritorial-administrativă în care locuiește, un mem...

Fostul șef al IPJ Cristian Cucoreanu, după ce a fost găsit nevinovat în dosarul deschis de DNA: „Turnătorii care au pus piste false, să răspundă!”

Vineri, 24 Ianuarie 2020
1451

Un fost șef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Botoşani, Cristian Cucoreanu, a fost achitat de către judecători într-un dosar deschis de Direcția Națională Anticorupție &ndas...

Primarul comunei Românești și-a motivat migrarea spre ALDE: voia cinci kilometri de asfalt și o sală de sport, dar PSD l-a ignorat

Joi, 23 Ianuarie 2020
746

Primarul comunei Româneşti, din judeţul Botoşani, Dumitru Buzoianu, și-a motivat public, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată joi, de ce a părăsit PSD și a aderat la ...