FOTO&VIDEO: Autoturism făcut scrum, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani

FOTO&VIDEO: Autoturism făcut scrum, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani

Pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism, marți, în jurul orelor prânzului, pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani. Din primele informații, nicio persoană nu se afla în mașină în momentul în care flăcările au izbucnit.

O femeie din municipiul Botoșani se afla la volanul autovehiculului, deplasându-se dinspre Luceafărul spre Calea Națională, însă a simțit un miros puternic de fum și s-a speriat de zgomotele pe care mașina le producea, a staționat și a părăsit autoturismul la diferență de căteva clipe de la izbucnirea focului. Speriată, aceasta a solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat în jurul orei 12:00. Martorii susțin că s-a auzit inclusiv un sunet similar unei explozii.

Un echipaj de pompieri ai Garnizoanei de Intervenții din Botoșani au fost direcționați la fața locului, cu o autospecială cu apă și spumă și au lichidat focul, în circa jumătate de oră de la intervenție.

Un echipaj de poliție s-a deplasat spre locul incidentului, demarând o anchetă, pentru a se stabili dacă incendiul a fost unul provocat.

Așteptăm și concluziile provizorii ale pompierilor, referitor la cauza incendiului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

“La sosirea forțelor de intervenție ardea un autoturism în totalitate, existând pericolul de propagare la alte mașini parcate în zonă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Din cauza căldurii degajate, un autoturism parcat în imediata apropiere a focarului a fost afectat - s-au topit vopseaua și elementele din plastic. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza scurgerilor de combustibil pe galeria de evacuare a gazelor”, a explicat și purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Imagini de la fața locului:

 

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Toate voturile nule pentru alegerea primarului și CL vor fi renumărate

Miercuri, 30 Septembrie 2020
1386

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) din Botoșani a respins, miercuri, o contestație PNL și una a PSD, hotărând renumărarea tuturor voturilor nule, exprimate în secți...

Elev de 15 ani din județ, înjunghiat de un coleg de liceu

Miercuri, 30 Septembrie 2020
2053

Un adolescent în vârstă de 15 ani a ajuns la spital în stare gravă. după ce a fost înjunghiat de către un coleg de liceu. Totul s-a petrecut miercuri după-amiază, &i...

Apartament de stat închis, după ce toți beneficiarii au fost diagnosticați cu Covid-19

Miercuri, 30 Septembrie 2020
1448

Un apartament de plasament din municipiul Dorohoi a fost închis, după ce toți cei cinci beneficiari au fost diagnosticați cu virusul Covid-19 și internați în spital. Testarea copiilor...