Două persoane rănite, după ce un bărbat beat criță a intrat cu căruța într-un cap de pod!

La un pas de tragedie! Inconștiența unui bărbat de 37 de ani a dus la producerea unui accident rutier care ar fi putut avea consecințe grave. 

Două persoane rănite, după ce un bărbat beat criță a intrat cu căruța într-un cap de pod!
În cursul zilei de luni, un bărbat de 37 de ani, din localitatea Dimăcheni, se deplasa cu atelajul hipo pe strada Principală de pe raza localităţii de domiciliu. Pe fondul consumului de alcool, pierde controlul atelajului şi intră în coliziune cu un cap de pod.
 
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo precum şi a unui alt pasager de 43 de ani, aceştia refuzând transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

"Bărbatul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând să fie condus pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", informeaza IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
57

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
78

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
377

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...