Două mașini distruse, după o manevră imprudentă

Două mașini distruse, după o manevră imprudentă

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în localitatea Orășeni-Deal din județul Botoșani Două autoturisme au fost sever avariate, ca urmare a unei manevre imprudente.

Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 44 de ani se deplasa înspre Vorona, însă, la un moment dat, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în spatele celui dintâi, pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului, au rezultat pagube materiale însemnate, însă nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane implicate.

Șoferii au fost testați cu aparaul etilotest, rezultatele fiind negative. Cel de 44 de ani a fost, însă, amendat de către polițiști, pentru imprudență.

„Conducătorul auto care nu s-a asigurat înainte de a efectua manevra, respectiv bărbatul de 44 de ani, a fost sancționat cu amendă în cuantum de 580 de lei, conform OUG 195/2002”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Circulația a fost stânjenită câteva zeci de minute, până la finalizarea măsurătorilor și redresarea celor două autoturisme.

 

Spune-ne opinia ta