Două mașini distruse, după o manevră imprudentă

Două mașini distruse, după o manevră imprudentă

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, în localitatea Orășeni-Deal din județul Botoșani Două autoturisme au fost sever avariate, ca urmare a unei manevre imprudente.

Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 44 de ani se deplasa înspre Vorona, însă, la un moment dat, a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula în spatele celui dintâi, pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului, au rezultat pagube materiale însemnate, însă nu a rezultat vătămarea corporală a vreunei persoane implicate.

Șoferii au fost testați cu aparaul etilotest, rezultatele fiind negative. Cel de 44 de ani a fost, însă, amendat de către polițiști, pentru imprudență.

„Conducătorul auto care nu s-a asigurat înainte de a efectua manevra, respectiv bărbatul de 44 de ani, a fost sancționat cu amendă în cuantum de 580 de lei, conform OUG 195/2002”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

Circulația a fost stânjenită câteva zeci de minute, până la finalizarea măsurătorilor și redresarea celor două autoturisme.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Acuzațiile familiei protagonistului „Decesului 1027” rămân în coadă de pește. Ce a concluzionat Poliția

Joi, 28 Mai 2020
1482

Polițiștii au demarat cercetări, în urma unei sesizări depuse de Direcția de Sănătate Publică (DSP), cu privire la acuzațiile aduse de familia unui bărbat de 58 de ani, din localitatea...

Controversele „Decesului 1027”. „Îmi oferea 30 de milioane să spun că soțul a murit de coronavirus”. Ilegalități la morga Spitalului Județean

Luni, 25 Mai 2020
71382

Familia unui bărbat din județul Botoșani, inclus pe lista deceselor COVID, susține că moartea acestuia nu a avut nicio legătură cu noul coronavirus și că un funcționar al Direcției de Săn...

Tânăr din județ bătut de două ori, în mai puțin de jumătate de oră, de persoane diferite

Marţi, 19 Mai 2020
1442

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Corni, a fost bătut de două persoane, într-un interval relativ scurt de timp, fără ca cei doi agresori să aibă o legătură &ic...