Două botoşănence au distrus o livadă de măslini în Italia!

Două botoşănence, mamă şi fiică, au fost prinse la furat în Italia, după ce au devastat o livadă de măslini. Cele două, plecate dintr-o comună din judeţul Botoşani în urmă cu câţiva ani, au fost puse să înapoieze măslinele furate şi s-au ales și cu măsuri de control judiciar. 

Două botoşănence au distrus o livadă de măslini în Italia!

 Sursa FOTO: Libertatea.ro  

Sanda L, de 28 de ani, şi Elena L., de 60 de ani, originare din localitatea Ionăşeni, comuna Truşeşti, au fost ajutate de un italian să fure măslinele, Consenza G., de 38 de ani.

Cei trei au fost prinşi de carabinieri, la jumătatea acestei luni, în zona Guarrato, provincia Trapani, regiunea Sicilia.

Pentru a lua cât mai multe măsline, femeile și complicele lor s-au folosit de un motoferăstrău pentru a tăia ramurile copacilor ce făceau parte din livada unui bătrân de 81 de ani. 

Când au fost prinşi, au fost găsiţi asupra lor câţiva saci cu măsline, însă pagubele sunt şi mai mari din cauza stricăciunilor făcute. 

Au fost duşi în faţa unui judecător de la Tribunalul din Trapani, care a dispus eliberarea lor sub control judiciar, iar măslinele recuperate au fost înapoiate imediat proprietarului legitim.

Oamenii din comuna natală spun că cele două nu erau văzute bine nici cât erau în ţară şi că, după ce au plecat în Peninsulă, au venit doar de câteva ori în vizită acasă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
10

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
32

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...