Doi tineri au ajuns la spital după o bătaie într-un hotel din Botoşani!

Doi tineri, ambii de 28 de ani,  au ajuns la spital, după ce au petrecut peste măsură la începutul anului şi s-au luat la bătaie. 

Doi tineri au ajuns la spital după o bătaie într-un hotel din Botoşani!

Prieteni la sfârşitul anului trecut, duşmani de moarte în noul an. Cei doi tineri au ales să petreacă Revelionul la un hotel din Botoşani, însă după trecerea în noul an au ajuns să se certe.

De la câteva replici mai dure s-a ajuns la pumni şi picioare, iar unul dintre ei a folosit şi un spray lacrimogen. Ambii au ajuns la spital cu mai multe traumatisme precum şi cu iritaţii la ochi.

Unul dintre tinerii implicaţi în scandal a depus plângere penală împotriva prietenului său pentru lovire, însă poliţiştii nu au reuşit încă să dea de cel acuzat, deoarece de când s-a externat din spital nu a mai trecut pe acasă. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
7

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
18

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
34

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...