Desfășurare de forțe pentru un element de muniție folosit ca decor într-o crâșmă

Desfășurare de forțe pentru un element de muniție folosit ca decor într-o crâșmă

O situație inedită a fost constatată, vineri dimineață, în orașul Darabani, din județul Botoșani. Un element de muniție, utilizat pe post de decor într-o crâșmă din localitate, a pus în alertă forțele de ordine și de intervenție.

Mai multe echipaje de poliție și de pompieri s-au deplasat spre o terasă, situată vizavi de magazinul Profi, după ce un apel la 112 reclama că există posibilitatea ca un obiect integrat în decorul barului să fie, de fapt, explozibil.

Pompierii direcționați la fața locului au constatat că era vorba despre o parte dintr-un obuz, care nu reprezenta, însă, un pericol.

„Pompierii au descoperit o parte dintr-un element de muniție, însă acesta nu este explozibil, nereprezentând un pericol”, a confirmat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Clienții veniți la terasa respectivă au fost evacuați, pe timpul derulării misiunii, iar agitația a pus pe jar unii localnici, care s-au liniștit ulterior la aflarea veștii că nu se aflau în pericol.

(foto: generic)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Mașini făcute zob din cauza unui șofer euforic. Amendă și permis suspendat trei luni pentru vinovat

Duminică, 27 Septembrie 2020
1711

Un accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme a avut loc, duminică după-amiază, în intersecția dintre străzile Petru Rareș și Trandafirilor, din municipiul Botoșani. Inciden...

DSP: 14 cazuri noi de infectare din 200 de teste. Încă un deces COVID

Duminică, 27 Septembrie 2020
706

Nu mai puțin de 14 botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Botoșani, potrivit datelor furnizate de DSP.Astfel, bilanțul perso...

Ultim omagiu adus de IJSU pentru colonelul Radu Anton (video)

Duminică, 27 Septembrie 2020
1170

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” a adus un ultim omagiu colonelului în rezervă Radu Anton, cel care a condus instituția vreme de un deceniu....