Copilul unei profesoare de matematică din Botoșani s-a stins din viața la numai 14 ani

Copilul unei profesoare de matematică din Botoșani s-a stins din viața la numai 14 ani

Dramă de neînchipuit în familia profesoarei de matematică, Alina Bujoreanu-Turinovici, care și-a pierdut unul dintre cei doi copii.Acesta avea doar 14 ani.

Cadrele didactice s-au mobilizat în vederea susținerii financiare a familiei, care trece acum prin moment cumplite. Donațiile se pot face la Ciobănașu Mariana, profesor de matematică la Școala Gimnazială nr. 11, Botoșani.

"Stimați colegi, colega noastră, profesoara Alina Bujoreanu-Turinovici, trece prin momente foarte grele. Astăzi a decedat băiatul ei cel mic, în vârstă de 14 ani. Alina trece printr-o perioadă foarte dificilă din toate punctele de vedere, de aceea vin cu rugămintea să o ajutăm fiecare cu câte puțin pentru a depăși aceste momente. Donația o puteți face la colega nostră Ciobănașu Mariana, profesor de matematică la Școala Gimnazială nr.11 Botoșani. Vă mulțumesc anticipat pentru solidaritate”, a transmis pe pagina de faceboof, prof. Daniela Vicol.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

Andrei Drancă: Am votat pentru dezvoltare, pentru un județ uitat de lume

Duminică, 27 Septembrie 2020
242

Andrei Drancă, candidatul  Alianței USR PLUS la președenția Consiliului județean Botoșani,  s-a prezentat la vot în jurul orei 13.00, la Liceul „Dimitrie Negreanu”. L...

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar, a votat pentru un oraș modern și “fără penali în funcții publice”

Duminică, 27 Septembrie 2020
305

Marcel Gheorghiță, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a votat astăzi, la ora 11.30, la Grădinița nr. 23.Gheorghiță a votat pentru un oraș modern și speră ...

Filarmonica Națională din Chișinău, devastată de incendiu. Nicolae Botgros: „Aș fi strigat de durere și revoltă, dar anii și experiența mea îmi spun că nu mai are nici un sens”

Vineri, 25 Septembrie 2020
1248

Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” din Chișinău a fost invadată de un incendiu puternic. Tavanul sălii principale a cedat, iar flăcările au afectat o suprafață de peste 3...