Botoşăneancă moartă pe casa scării

O femeie din municipiul Botoşani şi-a găsit sfârşitul pe holul blocului în care locuia. Acesteia i s-a făcut rău iar cadrele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut să o salveze.

Botoşăneancă moartă pe casa scării

Femeia în vârstă de 52 de ani locuia într-un bloc din Parcul Tineretului. Luni la amiază aceasta a fost la cumpărături şi în timp ce urca scările i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit la doar câţiva paşi de uşa apartamentului, situat la etajul III. E a fost găsită de un vecin care a sunat la 112 după ajutor.

În scurt timp la faţa locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă cadrele medicale începând de îndată manevrele de resuscitare care au durat o oră, dar din păcat fără rezultat, fiind declarat decesul.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat de Medicina Legală, iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului. Botoşăneanca nu era cunoscută cu antecedente medicale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare

Dorohoiancă găsită moartă în casă!

Miercuri, 29 Noiembrie 2017
1988

Botoşăneancă moartă după o lovitură la cap!

Sâmbătă, 9 Septembrie 2017
5785

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihaela Huncă, deputat Pro România: „Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor”

astăzi, 09:20
30

Infrastructura rutieră din municipiul Botoşani pune serios în pericol viaţa cetăţenilor. Oraşul arată ca după bombardament, tramvaiele deraiază de câţiva ani de zile, iar de la P...

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Liberalii recurg la orice tertipuri pentru a nu dubla alocațiile copiilor din România, așa cum a prevăzut PSD, inclusiv copy-paste!”

astăzi, 08:50
53

Parlamentarul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru a declarat astăzi că este oripilat de faptul că liberalii folosesc tehnici de manipulare pentru a nu dubla alocațiile.  „St...

Creștere bruscă a deceselor în urma virusului criminal: 2619 morți

astăzi, 08:45
234

Numărul deceselor la nivel mondial a crescut brusc, la 2619! 8 morți în Iran, 7 în Coreea de Sud! China a raportat luni dimineață 409 noi cazuri de coronavirus confirmate. Dar numărul...