BMW X5 alimentat cu ţigarete de contrabandă, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni! FOTO

Ţigările, în valoare totală de 5.700 lei, erau ascunse în rezervorul autoturismului, cu scopul de a le introduce ilegal în ţară. Bărbatul a fost amendat cu 5.000 lei, iar autoturismul confiscat până la plata amenzii.

BMW X5 alimentat cu ţigarete de contrabandă, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni! FOTO
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au descoperit 9.920 ţigarete de contrabandă pe care un cetăţean român încerca să le introducă ilegal în ţară ascunse in rezervorul autoturismului.
 
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit într-un autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Bulgaria, condus de cetăţeanul român Dorin R., în vârstă de 33 de ani, cantitatea totală de 9.920 ţigarete, Rothmans şi Kent, de proveniență R. Moldova. Ţigările erau ascunse în rezervorul autoturismului, cu scopul de a le introduce ilegal în ţară.
 
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 5.700 lei, sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului până la plata amenzii.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
89

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
97

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
28

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...