Șase incendii în a doua zi de Rusalii, pagube de 45.000 de lei!

Șase incendii în a doua zi de Rusalii, pagube de 45.000 de lei!

61 de pompieri militari şi voluntari au intervenit ieri, pentru stingerea a şase incendii produse pe raza localităţilor Dorohoi, Broscăuți, Drăgușeni, Botoșani și Blândești.

Flăcările au distrus bunuri materiale în valoare de cca. 45.000 de lei. S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 850.000 lei.

Cauzele probabile care au generat evenimentele cu foc sunt: foc deschis în spații deschise, fumatul în locuri nepermise, sistem de încălzit amplasat necorespunzător față de materialele combustibile și lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile. 

ISU Botoșani recomandă populației să respecte, în continuare, atât acasă, cât și la locul de muncă, normele generale de prevenire a situațiilor de urgență, pentru a se evita pierderile de vieți omenești și bunuri materiale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
238

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
395

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
538

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...