Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!
BOTOSANI

Un dorohoian in varsta de 53 de ani a trecut prin momente de groaza, miercuri seara, dupa ce si-a vizitat un prieten cu care consuma bauturi alcoolice.

Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!

C.G. s-a dus la un prieten din Dorohoi si impreuna cu acesta a consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, oaspetele a iesit din casa pentru a se duce la toaleta din spatele casei, insa pana la urma s-a decis sa urineze afara. 

Ghinionul a facut ca prin preajma sa fie cainele proprietarului, care nu a fost deloc incantat de vizitator. S-a indreptat in viteza spre acesta si l-a muscat de organul genital. Urletele victimei l-au scos din casa pe proprietare, care a iesit afara si sarit in ajutorul prietenului.

Un echipaj de ambulanta a ajuns la fata locului si a preluat victima, pe care a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi. Victima prezenta o plaga muscata si cel mai probabil va avea nevoie de copci. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
141

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
228

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
100

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...