Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!
BOTOSANI

Un dorohoian in varsta de 53 de ani a trecut prin momente de groaza, miercuri seara, dupa ce si-a vizitat un prieten cu care consuma bauturi alcoolice.

Bărbat mușcat de organul genital, de câinele prietenului!

C.G. s-a dus la un prieten din Dorohoi si impreuna cu acesta a consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, oaspetele a iesit din casa pentru a se duce la toaleta din spatele casei, insa pana la urma s-a decis sa urineze afara. 

Ghinionul a facut ca prin preajma sa fie cainele proprietarului, care nu a fost deloc incantat de vizitator. S-a indreptat in viteza spre acesta si l-a muscat de organul genital. Urletele victimei l-au scos din casa pe proprietare, care a iesit afara si sarit in ajutorul prietenului.

Un echipaj de ambulanta a ajuns la fata locului si a preluat victima, pe care a transportat-o la Spitalul Municipal Dorohoi. Victima prezenta o plaga muscata si cel mai probabil va avea nevoie de copci. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
280

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

Vineri, 23 Februarie 2018
2176

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria Ceauşilă a postat p...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

Vineri, 23 Februarie 2018
621

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...