Bărbat bătut pe stradă, după un conflict cu un cetăţean de etnie romă, în Centrul Vechi!

Bărbat bătut pe stradă, după un conflict cu un cetăţean de etnie romă, în Centrul Vechi!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean după ce a fost bătut pe strada I.C Brătianu, din municipiul Botoşani.

Constantin M. este din Iaşi şi venise la Botoşani în vizită la rude. Marţi seară, în jurul orei 21.50, în timp ce se deplasa pe strada Ion Pillat, în zona Luceafărul, ieşeanul a fost abordat de un tânăr de etnie romă care a încercat să îi fure portofelul din buzunarul gecii. Între cei doi a urmat un schimb de replici, ieşeanul lovindu-l pe bărbatul de etnie romă cu palma peste faţă.

Bărbatul care a încercat să îl jefuiască a luat-o la fugă, iar Constantin M. s-a îndreptat către Liceul Pedagogic.

Nu a mers prea mult, că a fost ajuns din urmă de cel pe care îl lovise anterior, care profitând că bărbatul vorbea la telefon i-a tras un pumn în faţă, după care s-a făcut nevăzut.

Ieşeanul a căzut jos, la faţa locului ajungând o Ambulanţă care l-a transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri. 

Poliţiştii au declanşat o anchetă şi încearcă să îl identifice pe agresor, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
13

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
150

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
111

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...