Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Înjunghiat în gât, după o luptă cu femeia pe care a încercat să o violeze! FOTO

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Petricani, orașul Săveni, a fost adus, marți seară, la Unitatea de Primire a Urgențelor cu o plagă înjunghiată la nivelul gâtului, după ce s-a bătut cu o femeie pe un câmp din localitate.

În cursul după-amiezii, Ioan F. a mers pe un câmp din sat unde s-a întâlnit cu o tânără în vârstă de 29 de ani, pe care o cunoaștea, și care păștea caprele.

Bărbatul avea asupra sa și o sticlă cu vin și după ce a băut împreună cu femeia i-a propus acesteia să întrețină relații sexuale.

Tânăra nu a vrut, însă bărbatul nu a acceptat refuzul, astfel că între cei doi a urmat o luptă corp la corp. La un moment dat, individul a scos un cuțit pe care îl avea la brâu, dar în învălmășeală acesta a fost înjunghiat în zona claviculei.

Bărbatul a fost preluat de o Ambulanță și transportat la spital pentru îngrjiri, iar tânăra ridicată de polițiști pentru audieri.

Din câte se pare, bărbatul a fost cel care s-a rănit, din greșeală, în timp ce se lupta cu femeia, dar ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat între cele două cunoștințe.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași!

astăzi, 08:13
259

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
339

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...

Fugarul Ionel Arsene spune că s-ar putea sinucide în închisoarea din Botoșani din cauza condițiilor proaste!

astăzi, 07:10
217

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a anunţat luni că procedura în cazul fugarului Ionel Arsene, condamnat la 6 ani şi 8 luni pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de infl...