Azi-noapte: Bărbat ucis în Oneaga, după ce a încercat să aplaneze un conflict. Autorul are 19 ani și a fost arestat

Azi-noapte: Bărbat ucis în Oneaga, după ce a încercat să aplaneze un conflict. Autorul are 19 ani și a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Oneaga, comuna Cristești, a fost ucis de o lovitură puternică, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a încercat să aplaneze unui conflict spontan. S-a întâmplat puțin după ora 00:00, pe drumul județean care traversează localitatea.

Potrivit unor surse din anchetă, martorii relatează că bărbatul ar fi auzit țipete dintr-o mașină parcată și s-a apropiat de autoturism, pentru a încerca să afle despre ce era vorba. La un moment dat, însă, un tânăr de 19 de ani, care stătea pe bancheta din spate, a ieșit din mașină și l-a lovit cu pumnul la nivelul capului, bărbatul căzând pe asfalt și decedând pe loc.

Mașina în care s-ar fi aflat, conform martorilor, patru persoane, a demarat în trombă, iar victima a rămas pe asfalt, într-o baltă de sânge.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, pornite de la un eveniment rutier produs în aceeași seară, un tânăr de 19 ani, din comuna Cristești, a lovit victima cu pumnul în zona capului, aceasta căzând pe sol, după care a plecat în loc necunoscut”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Polițiștii direcționați la fața locului au demarat cercetările și au dat în urmărire vinovatul, deschizând, deocamdată, un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte. Corpul este supus investigațiilor Servicului de Medicină Legală.

În urma desfășurării de activități specifice, autorul a fost depistat duminică dimineață și se află în custodia polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din Botoșani.

Cazul va fi instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Zădărnicirea combaterii bolilor poate avea și chipul unui management neglijent

Luni, 6 Aprilie 2020
8050

Un contrast evident s-a format între modul declarativ și cel faptic ale managementului Spitalului Județean de Urganță (SJU) „Mavromati” din Botoșani de a aborda criza de sănăt...

S-a pregătit DEGEABA evacuarea tuturor celor din Maternitate, managerul Mihalachi a făcut ANUNȚUL (Video)

Vineri, 3 Aprilie 2020
9563

Decizia anunțată vineri, potrivit căreia conducerea Maternității era nevoită să evacueze în cel mai scurt timp posibil unitatea, în vederea mutării întregului personal ...

REVOLTĂ a medicilor din Maternitate: „NU ne putem asuma responsabilitatea actului medical desfășurat în condiții improprii” FOTO - VIDEO

Vineri, 3 Aprilie 2020
3053

Încă un protest a fost susținut, vineri după-amiază, de către o serie de cadre medicale ale Maternității din Botoșani, ca manifest al nemulțumirii față de decizia autorităților a tr...